2. november 2021

3 retters menu og vinmenu

Gør Mortens Aften til noget helt ekstraordinært: Bestil bord på RESTAURANT JONSTRUP og nyd en skøn menu og vinmenu, der er komponeret helt specielt til anledningen

RESTAURANT JONSTRUPs menu og vinmenu er: 

Grillet tun
Perlebyg, mizuma og sesam mayo
.  Macon Village, Henry Fessy 2018 (Frankrig)

Andesteg
Rødkål, sveske-/ sellerikompto, pichonæble med ribsgelé, kartoffelchips, petit kartofler og andesauce
Hovedretten serveres 2 gange på fad
.  Lievland Vineyards, Cabernet Sauvignon 2018 (Sydafrika)

Æbletårn
Makroner, mousse og æbleperler
.  Quinta de la Rosa, Colheita 2009 (Portugal)

Kaffe
Hertil hjemmelavet petit four

Pris kr. 695,- pr. person. 

Bestil bord her

 

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubble