15. februar 2021

3 ud af 3 stjerner

RESTAURANT TOLDBODEN har fået 3 ud af 3 stjerner i Den Danske Spiseguide 2021!

De tildeles restauranter, hvor der altid er sikkerhed for, at menuer, betjening + vinkort og drikkesortiment er på dansk topniveau. 

Fra BEST OF Nordsjælland ønsker vi RESTAURANT TOLDBODEN et meget stort og hjerteligt tillykke med anerkendelsen, der endnu engang beviser, at de formår at sætte gastronomien i Frederikssund på Danmarkskortet. 

Udover de 3 flotte stjerner har restauranten nomineret til årets Meat-Sommelier for sit fantastiske kød. Hæderen gik til Tarv i Torshavn, men også her må vi sige, at det er mere end vanvittig flot af RESTAURANT TOLDBODEN at være repræsenteret i et så stærkt og vigtigt et felt. 

Udover ET STORT TILLYKKE vil vi også gerne slå et slag for, at du får mulighed for at smage RESTAURANT TOLDBODENs fantastiske køkken. 

Take-away aften menu i uge 7 - fra onsdag til lørdag

kan bestilles ved en mail til: kontakt@toldboden.nu, hvorefter du får en mail retur med, hvad du skal overføre på MobilePay nr. 25547, og så er din bestilling gennemført. 

Se nærmere på menuen herover - og glæd dig til et fantastisk måltid, inden du igen - når verden åbner op - kan nyde RESTAURANT TOLDBODENs fantastiske personale på en skøn perle, der altid har som mål at give sine gæster en ekstraordinær oplevelse. 

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubble