Åbnet til fulde huse
Giv dig selv en kulinarisk totaloplevelse
Den 21. maj blev dagen, hvor RESTAURANT JONSTRUP GL KØBMANDSGÅRD igen kunne slå dørene op efter mere end to måneders nedlukning af de lokale restauranter. Dermed kunne de starte dagen med at gøre det, rigtigt mange synes, de er allerbedst til, nemlig at svinge gryderne og stege på panderne.
Det blev til 2 nye 5-retters menuer, hvor der som altid blev tryllet med råvarerne, og som mange gæster fik mulighed for at nyde.
Generelt har RESTAURANT JONSTRUP GL. KØBMANDSGÅRD udelukkende oplevet en fantastisk opbakning fra lokalbefolkning efter en ellers meget svær tid. Restaurantens indehaver og mesterkok NIcolai Hansen rapporterer om fulde huse torsdag, fredag og lørdag - og så igen tirsdag og lørdag. Desuden er han glad for, at myndighedernes mange nye retningslinjer ikke som sådan får den store betydning for selve restaurationsdriften, da RESTAURANT JONSTRUP altid har holdt god afstand mellem bordene.
Smag på pinsen - og på JONSTRUP
I anledning af pinsedagene holder RESTAURANT JONSTRUP GL. KØBMANDSGÅRD ekstraordinært åbent pinsedag søndag den 31. maj. Det betyder, at du vil kunne nyde de menuer, som personalet har knoklet for at få klar - to menuer á fem retter, hvoraf én er med kød og den anden med fisk. I pinsedagene åbner restauranten kl. 17:30 til spisning om aftenen, og bordbestilling vil kunne foretages via telefon: +45 4465 7540.
På RESTAURANT JONSTRUP GL KØBMANDSGÅRD er menuerne konsekvent sæsonbetingede. Der lægges ud mod kalvemørbrad, helstegt rødspættefilet, nybølgede ærter, asparges og et væld af skønne, lokale sæsonvarer. Dermed er der sat fokus på den gode smag og fantastiske råvarer i et kreativt køkken med venligt personale og fremragende betjening, som giver appetit på mere.