5. april 2022

Årets butik 2022 i Birkerød

Torsdag den 31. marts var der stor ståhej i skønne Birkerød, for om aftenen skulle den endelige afstemning finde sted blandt 73 ud af de i alt 78 butikker i Birkerød bymidte - og årets butik 2022 kåres

Blandt de fem butikker, der fik flest stemmer, har hele to i dag profiler på BEST OF Nordsjælland, nemlig LILLE MY - STRIK & SY og BIRKERØD KAFFE & THE, hvor det blev sidstnævnte, der løb af med sejren. 

Rudersdals borgmester Ann Sofie Orth (K) overrakte prisen og holdt en tale for vinderen, hvori hun bl.a. sagde: 

"BIRKERØD KAFFE & THE drives af Lisbeth og hendes søn Martin. I det daglige er det fortrinsvis Lisbeth, man møder i butikken. Butikkens navn afslører, hvad man i høj grad kan forvente at finde i denne skønne butik. Derudover finder man også et rigt udvalg af søde sager samt et stort udvalg af øl, vine og et bredt sortiment af alkohol. Lisbeth og Martin har haft fod under eget bord siden 2015. BIRKERØD KAFFE & THE er en vigtig ankerbutik for byen. Butikken er i sit udtryk og udvalg en flot ambassadør for bymidten. En velfortjent vinder". 

Fra BEST OF Nordsjælland ønsker vi et meget stort og hjerteligt tillykke med hæderen - og glæder os til mange flere besøg - og besøgende - i butikken fremover!

Vi ønsker naturligvis også et stort tillykke til de øvrige nominerede og generelt til Birkerød for de mange skønne butikker i en fantastisk bymidte, der altid byder på gode oplevelser og handelsmuligheder. 

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubble