20. maj 2020

Årets Konferencecenter

BAUTAHØJ KURSUS- OG KONFERENCECENTER har slået dørene op igen efter nedlukningen

Efter netop i disse dage at have kunnet byde velkommen til de første gæster igen ovenpå Danmarks nedlukning som følge af corona-krisen synes vi, det er på sin plads at hylde det smukke hotel og konferencecenter i Kulhuse, Jægerspris. Og der findes næppe nogen bedre måde at gøre det på end ved at mindes, at den eftertragtede titel som Årets Konferencecenter 2019 for godt et år siden gik til netop BAUTAHØJ i Nordsjælland. 

Branchesammenslutningen Danske Konferencecentre står bag den årlige kåring, der udelukkende baserer sig på tusindvis af evalueringer, som gæsterne på de flere end 100 konferencentre afleverer. Udover konkrete bedømmelser af alt fra forplejning til faciliteter har gæsterne også mulighed for at tilføje personlige kommentarer til evalueringerne. Og her giver et kig tilbage på evalueringerne fra BAUTAHØJs gæster bl.a. følgende fantastiske skudsmål:

"Absolut helt i top og en stærk rollemodel for, hvordan det bør være. BAUTAHØJ er bestemt en perle – og en, jeg ikke kendte til førhen, selvom jeg har været på utroligt mange kursuscentre. Har bestemt lyst til at komme tilbage". 

"Vi følte os i helt trygge hænder, og det var tydeligt, at der var styr på alting. Desuden var det et plus, at alt kunne tilpasses i forhold til, hvad der passede bedst ind i vores program". 

"BAUTAHØJ er en højdespringer blandt konferencesteder – og mit nye favorit kursussted. Alt spiller: Smukke omgivelser, lækker mad og imødekommende personale hele vejen rundt. Jeg glæder mig til vores næste ophold". 

Og selvom det nu er et år siden, at kåringen fandt sted, slår vi meget gerne endnu et slag for dette helt igennem mageløse sted - med hvad der med garanti må siges at være områdets BEDSTE udsigt. Vi ønsker derfor med glæde endnu engang tillykke til BAUTAHØJ: Både med det flotte kåring for et års tid siden og med genåbningen for et par dage siden! 

... Og husk: Der er meget mere at glæde sig til!

For én ting er, hvad der skete sidste år. Og noget helt andet er, at BAUTAHØJ på ingen måde hviler på laurbærrene, men konsekvent sætter barren højt for mindst lige så konsekvent fortsat at være BEDST. Blandt de kommende tiltag for at sikre flotte skudsmål fra gæsterne er bl.a. også de meget kendte og anerkendte koncertarrangementer.

Allerede nu kan efterårets første koncerter med aperitif, 3 herlige retter og dertilhørende vine + kaffe og chokolade samt overnatning og stor morgenbuffet dagen derfra ses på BEST OF Nordsjælland oplevelseskalender.

BAUTAHØJ KURSUS- OG KONFERENCECENTER er i sandhed en af Nordsjællands perler!

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubblemedia