15. november 2021

Årstidens fineste menuer

RESTAURANT JONSTRUP gør det igen: Også i denne måned har tre nye 5 retters menuer fundet vej til kortet i den gamle købmandsgård, hvor alt ganske enkelt er i top. 

Gastronomi i særklasse med årstidens BEDSTE råvarer

Bestil bord og nyd en aften i RESTAURANT JONSTRUPs kulinariske værksted, hvor de følgende nye menuer kan kombineres helt efter dit eget ønske: 

5 retters vegetarmenu

Glaseret rødbede
Rødbedebånde, gedeost fra Tebstrup, tranebærgelé

Stegte kejserhatte
Blomkålspuré, syltede kartofler, sne med nødder og svampe

Kikærte – Steak
Sauté af grønkål og pærer, beurre blanc med urter, pommes Anna

Ost – Mont d’Or
Oliventapanade, honningristet rugbrød

Æbletårn
Æblekompot med kanel, æbleperler og sprødt

5 retters fiskemenu

Lakse-tatar
Friteret wong tong, rød mizuna, grøn olie

Bouillabaisse
Dampet hvidfisk, muslinger, rejer og pisket creme fraiche

Hellefisk
Sauté af grønkål og pærer, beurre blanc med urter, pommes Anna

Ost – Mont d’Or
Oliventapanade, honningristet rugbrød

Æbletårn
Æblekompot med kanel, æbleperler og sprødt

5 retters kødmenu

Koldrøget andebryst
Rødbedebånd, skovbærglace, broken gel på tranebær

Glaseret brisler
Kejserhatte, puré af blomkål, sne med nødder og svampe

Dyrefilét
Kastanjepuré, spinat, julienne af selleri, pommes Anna, kantarelsauce

3 slags ost
Dagens lækkerier & sprødt knækbrød

Cappuccino
Espresso ganache, hvid chokoladeskum og appelsin fizzy

2 retter kr. 329,-
3 retter kr. 369,-
4 retter kr. 399,- 
5 retter kr. 425,-
Børn under 12 år ½ pris

Bordbestilling på T: +45 4465 7540

BEST OF Nordsjælland ønsker god fornøjelse og velbekomme!

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubble