Årstidens fineste menuer
RESTAURANT JONSTRUP gør det igen: Også i denne måned har tre nye 5 retters menuer fundet vej til kortet i den gamle købmandsgård, hvor alt ganske enkelt er i top.
Gastronomi i særklasse med årstidens BEDSTE råvarer
Bestil bord og nyd en aften i RESTAURANT JONSTRUPs kulinariske værksted, hvor de følgende nye menuer kan kombineres helt efter dit eget ønske:
5 retters vegetarmenu
Glaseret rødbede
Rødbedebånde, gedeost fra Tebstrup, tranebærgelé
Stegte kejserhatte
Blomkålspuré, syltede kartofler, sne med nødder og svampe
Kikærte – Steak
Sauté af grønkål og pærer, beurre blanc med urter, pommes Anna
Ost – Mont d’Or
Oliventapanade, honningristet rugbrød
Æbletårn
Æblekompot med kanel, æbleperler og sprødt
5 retters fiskemenu
Lakse-tatar
Friteret wong tong, rød mizuna, grøn olie
Bouillabaisse
Dampet hvidfisk, muslinger, rejer og pisket creme fraiche
Hellefisk
Sauté af grønkål og pærer, beurre blanc med urter, pommes Anna
Ost – Mont d’Or
Oliventapanade, honningristet rugbrød
Æbletårn
Æblekompot med kanel, æbleperler og sprødt
5 retters kødmenu
Koldrøget andebryst
Rødbedebånd, skovbærglace, broken gel på tranebær
Glaseret brisler
Kejserhatte, puré af blomkål, sne med nødder og svampe
Dyrefilét
Kastanjepuré, spinat, julienne af selleri, pommes Anna, kantarelsauce
3 slags ost
Dagens lækkerier & sprødt knækbrød
Cappuccino
Espresso ganache, hvid chokoladeskum og appelsin fizzy
2 retter kr. 329,-
3 retter kr. 369,-
4 retter kr. 399,-
5 retter kr. 425,-
Børn under 12 år ½ pris
Bordbestilling på T: +45 4465 7540