31. maj 2021

Advokatkontoret, hvor du er i fokus

ALLIANCE ADVOKATER HØRSHOLM arbejder for dig og din sag

Så hvis du har brug for rådgivning, ønsker en gratis gennemgang af dit nuværende testamente, overvejer et boligkøb eller måske har brug for hjælp til at håndtere en besværlig nabo, så tøv endelig ikke med at henvende dig på Hovedgaden 47 i Hørsholm.

Her kan du også få et gratis familieretscheck, hvor du på baggrund af dine formueforhold kan modtage rådgivning til, hvordan du er stillet ved død, evt. skilsmisse og sygdom. 

Kort sagt: ALLIANCE ADVOKATER HØRSHOLM er et specialistkontor med speciale i privatretslige emner som f.eks. testamenter, ægtepagt, skilsmisser, bodelinger, dødbobehandling, sager om børn, forældremyndighed, samvær og køb af fast ejendom. 

Advokatkontoret, der drives af advokat Lisbeth Egede Andersson, som udover at være uddannet advokat også er certificeret mediator, råder tillige over en række yderst kompetente og meget engagerede medarbejdere, som alle arbejder for dig og din sag. 

ALLIANCE ADVOKATER HØRSHOLM ser frem til at byde dig indenfor til et møde på kontorerne - eller til at tage et møde over telefon eller online, for det står dig naturligvis frit at vælge, hvad der er nemmest for dig.

T:  +45 4579 2111
M: mail@alliance2970.dk

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubble