APRIL - MÅNEDENS PROFIL
Denne måneds virksomhedsprofil er skønne PIBE MØLLE VIN & OST, som altid byder på den perfekte afslutning på en travl uge med sine lækre oste og fabelagtige tilbehør
Samtidig står butikken i Helsinge i denne omgang klar til at benytte lejligheden til at give sit bud på to skønne oste:
Den ene er Delice de Bourgogne, som er en såkaldt tripple-cream ost. Og den ekstra fløde gør virkelig osten ekstra cremet. Ja, faktisk smelter den på tungen. Den har det derfor ualmindelig godt i selskab med lidt syrlighed - f.eks. fra bær og frugt.
Prøv selv!
Den anden er den gamle kending emmentaleren, som du nok genkender på de flotte, ikoniske huller. Men ellers er emmental ikke 'bare' emmental.
Selvom osten oprindeligt stammer fra Schweiz, laves emmental også i Frankrig og i mange andre lande. Nogle er lavet på upasteuriseret mælk, andre på pasteuriseret mælk - og det betyder også noget for smagen. Nogle er ret tørre, mens andre er cremede i smagen.
Kig inden for hos PIBE MØLLE VIN & OST og prøv ikke blot de forskellige emmentaleroste og den vidunderligt cremede Delice de Bourgogne, men også mange af de andre fantastiske specialiteter, så du sammen med det kyndige personale kan finde netop dine favoritter!