29. oktober 2018

Bautahøj

Kurser og konferencer

Bautahøj råder over 6 plenumlokaler og 23 grupperum samt kan huse op til 160 personer i samme konferencelokale i skønne omgivelser nær park og strand.

Se vores Konferencebrochure her!

Fantastiske faciliteter

Hos Bautahøj er vi til for at støtte op om jeres formål, og vi sikrer, at jeres ophold fungerer bedst muligt. Vi tager os af det praktiske, så I kan holde fokus. Kerneydelser som av-udstyr og gratis, trådløst internet er naturligvis på plads.

Omgivet af natur

Vi inviterer jer til at boltre jer i vores 90.000 m2 park, på vores egen strand, sætte jer foran pejsen, tage en svømmetur i poolen eller træne i fitnessrummet. Endelig tilbyder Bautahøj gastronomi på højt niveau. Alt sammen kun 45 min. fra København.
Vi sidder altid klar til at svare jeres henvendelse på telefon 47 53 00 07, eller på mail reception@bautahoj.dk.

Selskaber

Hold en fest, I husker med glæde

…i selskabslokaler i Nordsjælland omgivet af skov og strand.
Bryllupper, jubilæer, runde fødselsdage, konfirmationer eller firmaarrangementer? Der er heldigvis mange gode grunde til at feste!

Menneskerne og relationerne i dit liv er det vigtigste – og med Bautahøj som ramme kan du læne dig tilbage og fokusere på netop dine gæster, festen og fællesskabet.

Fra intime selskaber til store fester

På Bautahøj tilbyder vi dig stor fleksibilitet uanset antallet af gæster. Vi skaber både mindre og intime rammer for dit selskab – men vi bespiser også gerne 150 gæster og tilbyder overnatning, så festen afsluttes næste morgen over morgenbuffeten. Der er ingen facitliste. Vi tilrettelægger efter dine behov – og hjælper dig hele vejen.

Overnatning I forbindelse med fester;
Enkeltværelse kr. 590,-
Dobbeltværelse kr. 980,-
Opredning kr. 175,-

Se vores Selskabsbrochure her!

I dag er Bautahøj en del af WingHotels – skabt til forandring og ejet af SAS Pilot og Navigatørers pensionskasse. Her støtter vi op om din ambition om forandring, udvikling og fremdrift.

Vi inspirerer dig, så du kan tænke stort. Vi giver dig ro til refleksion. Og vi støtter dig i ambitionen om at sætte varige spor og sikre et komplet resultat for dig og din organisation.

WingHotels tæller også: Hotel Propellen i Billund.

 

 

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubblemedia