14. april 2021

BEST OF - siden 2012

BEST OF universet startede tilbage i efteråret 2012, hvor drømmen om at udvikle en lokal søgeportal til alle borgerne i Horsens, til alle butikkerne og virksomhederne + til sporten, kulturen, seværdighederne og meget mere. 

Siden er mange flere BEST OF byer blevet en del af familien, herunder BEST OF Nordsjælland, som vi hver dag er stolte over at supportere. Vi står op hver morgen med tanken om, at dagen skal fyldes med handlinger, der markedsfører og støtter de lokale butikker, virksomheder og Nordsjælland som samlet region og helhed. Vi nyder hvert sekund og takker for den store opbakning fra alle siden opstarten - både i 2012 i hele landet og senere i Nordsjælland. 

Vi stopper ikke her. Flere nye tiltag er i støbeskeen til glæde for borgerne, butikkerne og virksomhederne. Vi vejrer morgenluft med den kommende større åbning af Danmark, som vi glæder os meget til, og som med garanti vil smitte positivt af på alle. 

DU kan også blive en del af BEST OF familien: 

Tilmeld dig vores populære nyhedsbrev her
Følg BEST OF Nordsjælland på Instagram her
Følg BEST OF Nordsjælland på Facebook her

Kære butik/ virksomhed i Nordsjælland!

Bliv BEST OF i din branche på BEST OF Nordsjælland - skriv til: j@skplus.dk  
og så sørger vi for, at det hele sker. 

Indtil da: Nyd foråret, og at masser af lokale og gæster kommer til vores byer og kommuner for at shoppe, kigge og nyde, at Nordsjælland igen er åben! Tak, fordi I støtter vores skønne område og alle vores fantastiske forretninger!

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubble