16. juni 2020

Bliv lokal anbefaler af de BEDSTE oplevelser

Hvordan får du feriestemning og nye oplevelser, når du skal blive hjemme?

Dét spørgsmål har mange danskere med garanti stillet sig selv henover de sidste uger og måneder. Og de er måske nok også blevet lidt triste ved tanken om, at sommerferien ikke nødvendigvis længere rimer på eksotiske himmelstrøg og fremmede omgivelser.

Svaret ligger lige foran din næse

For du kan da sagtens prøve noget, du aldrig har prøvet før i Nordsjælland. Og du kan også både gense og genopdage.

Staycation! - Se din by med andreS øjne

Hos BEST OF Nordsjælland vil vi gerne inspirere dig, som kommer 'langvejsfra. Dig, som holder flere ugers ferie hjemme. Dig, som tager på endagsture. Og dig, som arbejder i området, men normalt ikke har tid til at opdage de mange unikke muligheder, oplevelser og aktiviteter, som findes i Nordsjælland.

Hos BEST OF Nordsjælland vil vi gerne inspirere til de BEDSTE sommeroplevelser fra og i vores egen baghave. Og vi har brug for din hjælp!

Så hvis du elsker Nordsjælland, opfordrer vi dig til at blive lokal anbefaler for vores område. Det kan du blive ved at hjælpe os med at sprede de mange fantastiske budskaber fra Nordsjælland via BEST OF Nordsjælland.

Det eneste, du skal gøre, er at lægge din anbefaling op på Facebook med billede og tekst + dele og tagge BEST OF Nordsjælland. Du er også  velkommen til at maile din anbefaling med tekst og billede til j@skplus.dk, og så vil vi sørge for at uploade de BEDSTE af de BEDSTE. 

Sammen viser vi, at Nordsjælland kan og har det hele! Sammen støtter vi lokalt erhvervsliv. Og sammen har og viser vi de hele særlige oplevelser, du kun kan få i Nordsjællands 12 fantastiske kommuner

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubblemedia