31. december 2020

En kæmpe TAK! og GODT nytår!

Rigtig godt nytår!

Mens året lakker mod enden, vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske alle profilkunder, samarbejdspartnere og brugere af BEST OF Nordsjælland et rigtig godt nytår! Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde i det nye år, som vil bringe flere nye tiltag – bl.a. i form af flere virksomheder i søgeregistret, langt flere nyheder og informationer fra og om området og, ikke mindst, øget netværksaktivitet, som jo desværre har været lukket helt ned i 2020.  

Vi vil samtidig gerne benytte lejligheden til at sige alle en kæmpe tak! For jo, 2020 har på mange måder været et år præget af tumult, omvæltninger og kaos – og til tider i en sådan grad, at det har virket mere end hæsblæsende surrealistisk – men hele vejen igennem har vi kunnet mærke en kæmpe opbakning til BEST OF Nordsjælland – og endnu vigtigere: Til at handle og støtte lokalt. Med indkøb, besøg og mange varme ord til områdets forretninger, som alle har oplevet en meget svær tid.  

Tak til hele Nordsjælland og omegn!

Til de lokale og de besøgende. Vi er meget taknemmelige for, at alle har bakket op om vores områdes mange butikker, restauranter og virksomheder. Og vi glæder os til igen snart at kunne mødes på gader og stræder overalt i Nordsjælland.  

2020 har været et år, hvor alt er blevet vendt på hovedet, og rigtigt mange har følt en stor uvished om, hvordan verden kommer til at se ud på den anden side af en corona-tid. Men til trods for et år præget af stor usikkerhed, har det som sagt heldigvis også været et år, hvor vi ind imellem er brudt ud af corona-kassen og har fundet ind til kernen. Nu står vi så her: Stadigvæk lidt nervøse for, hvordan verden ser ud i det nye år, men alligevel mere end klar til at tage hul på et nye år med en masse nye, spændende opgaver!  

Vi ønsker alle et nyt – og bedre – 2021!

Et skønt, lyst og spillevende nyt år med masser af glæde og samvær! Uden afstand. Når vi altså når så langt. Indtil da: Pas fortsat rigtig godt på jer selv og hinanden. Og endnu engang: En kæmpe TAK!

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubble