9. juli 2020

En kulinarisk totaloplevelse

Den 21. maj blev dagen, hvor RESTAURANT JONSTRUP igen kunne slå dørene op efter mere end to måneders nedlukning af de lokale restauranter. Dermed kunne de starte dagen med at gøre det, rigtigt mange synes, de er allerbedst til, nemlig at svinge gryderne og stege på panderne. 

Det blev til 2 nye 5-retters menuer, hvor der som altid blev tryllet med råvarerne, og som mange gæster fik mulighed for at nyde. 

Generelt har RESTAURANT JONSTRUP udelukkende oplevet en fantastisk opbakning fra lokalbefolkning efter en ellers meget svær tid under nedlukningen i forbindelse med COVID-19. Restaurantens indehaver og mesterkok Nicolai Hansen var overvældet og meget glad for at kunne rapportere om fulde huse allerede på åbningsdagen og flere dage / uger frem. Desuden har han været glad for at kunne konstatere, at myndighedernes mange nye retningslinjer ikke som sådan har fået den store betydning for selve restaurationsdriften, da RESTAURANT JONSTRUP altid har holdt god afstand mellem bordene. 

Smag på RESTAURANT JONSTRUP

På den idylliske restaurant kan du nyde de menuer, som personalet knokler for hele tiden at gøre bedre - to menuer á fem retter, hvoraf én er med kød og den anden med fisk. Bordbestilling kan foretages på telefon: +45 4465 7540. 

Menuerne er konsekvent sæsonbetingede. Umiddelbart efter genåbningen blev der lagt ud med kalvemørbrad, helstegt rødspættefilet, nybølgede ærter, asparges og et væld af skønne, lokale sæsonvarer. Dermed er der som altid på RESTAURANT JONSTRUP sat fokus på den gode smag og fantastiske råvarer i et kreativt køkken  med venligt personale og fremragende betjening, som giver appetit på mere. 

Farveeksplosion og smag = en eminent cocktail

... Og som om det ikke altsammen var nok, beder vi dig lige om at kaste et blik på billedet ovenfor: En lille appetizer af grillet tun, aioli, crouton og friskplukket grønt, der mere end noget andet viser farve-eksplosionerne i RESTAURANT JONSTRUPs køkken. 

Velbekomme!

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubblemedia