5. marts 2021

Forårstilbud på DET GODE LYS

De fleste mennesker har en opfattelse af, at det med lys er svært. Men DANISH LIGHTING har gjort det let for alle. Al deres mangeårige erfaring og lystekniske viden er indbygget i lamperne, så det er nemt for dig som kunde og bruger at anvende lamperne overalt i dit hjem, på kontoret eller i sommerhuset.

DANISH LIGHTING har indbygget sine avancerede lystekniske principper i selve lamperne, så de lyser smukt og effektivt, uden at du skal gøre andet end at hænge dem fornuftigt op. Så enkelt er det. 

Dansk-designede kvalitetslamper med klart, roligt og blændfrit lys

DANISH LIGHTING fejrer Danmarks delvise genåbning mandag den 1. marts 2021 med nogle fantastiske tilbud på udvalgte pendellamper. For selvom du altid kan handle i belysningsselskabets webshop, som det passer dig bedst, vil de gerne byde foråret velkommen med spændende lampedesigns, der introducerer dig + dit hjem, kontor og sommerhus eller et helt fjerde sted for DET GODE LYS. 

Til og med den 31. marts får du nogle af DANISH LIHTINGs udvalgte ikoniske pendellamper til super-skarpe priser ved bestilling direkte på webshoppen. Tilbudspriserne på de udvalgte topmodeller ligger på kun kr. 2.295,- inkl. fragt og moms

Køb MEGA-KANON pendel i hvid (vist herover) og aluminium, så prisen i marts kun er kr. 2.295,-. Også MINI-KANON pendel i sort, hvid, kobber, krom eller messing kan købes til kun kr. 2.295,- pr. stk. Alle tilbudspriserne står på DANISH LIGHTINGs hjemmeside, så du kan være helt sikker på at få de ikoniske pendellamper til marts måneds superskarpe priser, inden du afgiver dit køb på webshoppen. Bemærk dog, at forårstilbuddene i dette nyhedsbrev ikke kan kombineres med andre tilbud og rabatter. 

Og det er ikke engang det hele! Du har også mulighed for at få pendellampen MEGA-BOBLEN i mat hvid hjem i din stue (vist herover i sort). Den kan du også frem til den 31. marts 2021 købe til en stærkt reduceret pris, nemlig kr. 2.295,- inkl. fragt og moms. 

Grib chancen! og slip DET GODE LYS ind med unikke pendellamper fra DANISH LIGHTING!

Læs om alle DANISH LIGHTINGs pendellamper, inkl. MEGA- og MINI-KANON her. Og bliv inspireret til at lege med DET GODE LYS på DANISH LIGHTINGs webshop, der har åbent døgnet rundt alle ugens 7 dage, så du kan klikke og kigge på alle dine drømmelamper lige præcist, når det passer dig. 

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubble