1. december 2019

Fra alle os til alle jer!

BEST OF Nordsjælland ønsker 
en rigtigt glædelig jul 2019 & et godt og lykkebringende nytår 2020. 

På denne 1. søndag i advent - og inden vi lukker ned for brainstorming på initiativer til 2020 - vil vi gerne have lov til at sige mange tak for året, der snart rinder ud. Vi glæder os til at samarbejde tæt med stadigt flere spændende aktører i Nordsjællands erhvervs- og handelsliv i året, der kommer, og til samtidig at bringe stadigt flere inspirerende nyheder, arrangementer og muligheder ud til områdets mange beboere og besøgende. 

2020 bliver fantastisk!

Vores nye team bag BEST OF Nordsjælland arbejder i døgndrift på at sikre, at de bedste informationer og idéer, de bedste tilbud og input til oplevelser udmønter sig her på siden, så BEST OF Nordsjælland hele tiden udvikler sig til det fyrtårn af indsigt og udsyn, vi ønsker for området - fra de mange bysamfund og spændende kvarterer til de charmerende og maleriske pletter og perler. 

Tak til alle profilkunder for fortsat støtte og tiltro til projektet. Vi ved, at vi kan gøre en kæmpe forskel. Sammen. For som jeres forretning og koncept allerede har vist: I er intet mindre end de bedste af de bedste i Nordsjælland. Og vi er af den faste overbevisning, at vi er sat i verden til at vise netop dét til fleste mulige mennesker i Danmark. Sammen når vi dét niveau, som gør os alle fortjent til vores navn: BEST OF. 

Også tak til vores mange læsere og følgere - både jer, der har fulgt os i en årrække, og dig, der måske lige er kommet til. Tak for jeres mange kommentarer, ris og ros, hver gang nyt ndhold bliver tilføjet. Jeres tillid betyder alt, og vi ser med både stolthed og glæde frem til at gøre os endnu mere fortjent til den ved kontinuerligt at bringe nyt fra et af de mest attraktive og favnende områder i Danmark. 

Rigtigt glædelig jul! Vi ses med nye tiltag i det nye år!

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubblemedia