1. december 2020

Gin- og aquavit-aftener, der oser af julehygge

RESTAURANT JONSTRUP har gjort det igen!

Denne gang står den hæderkronede restaurant bag et fantastisk tilbud på en anderledes julefrokost - i et meget anderledes år. I samarbejde med Copenhagen Destilleri og Kjær Sommerfeldt inviterer restauranten til Gin- og Aquavit-aften den 4. og 11. december 2020 kl. 18. 

Der er lavet en speciel menu til aftenerne med 5 skønne serveringer og dansk, bæredygtig snaps/ aquavit og gin til.

Så kom og få en anderledes smagsoplevelse

Aftenen byder på velkomstdrink og en helt fantastisk 5-retters menu, inkl. gin/ aquavit + kaffe og petit four til kr. 875,-. 

Tilmelding

Skriv 'Gin- og Aquavit-aften 4/12 eller 11/12', når du skriver pr. mail til: info@restaurantjonstrup.dk
eller ring også meget gerne på: +45 4465 7540

Bemærk

Der er et begrænset antal pladser, så tilmelding sker efter 'først til mølle'-princippet. Der tages naturligvis forbehold for evt. ændringer iht. COVID-19 restriktioner. 

Læs meget mere om selve menuen den 4. december her - og den 11. december her

Copenhagen Destilleri sørger for drinks, der er tilpasset de enkelte retter - ligesom repræsentanter fra Copenhagen Destilleri vil være tilstede og fortælle om produkterne og de tanker, der ligger bag, inkl. begrundelser for, hvorfor netop de forskellige drinks er valgt til de enkelte retter. 

Jule- og nytårsmenu

RESTAURANT JONSTRUP har naturligvis også en skøn julemenu, der kan bestilles og nydes både i og ud af huset (minimum 8 kuverter).

Kun en uge senere står restauranten ligeledes for succesmenuen til din nytårsfest, der koster kr. 398,- pr. person v/ minimum 2 personer. Maden skal aftentes den 31/12 mellem kl. 11 og 14 i restauranten (husk mundbind). Menuen bedes bestilt senest den 28/12 på mail: info@restaurantjonstrup.dk eller pr. tlf: +45 4465 7540 - og bemærk venligst, at der ikke kan ændres i antal eller afbestilles efter den 29/12. 

Glædelig julemåned! - med RESTAURANT JONSTRUP!

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubble