Har du sikret dig årets nytårsmenu?
Er du en af de hurtige, har du allerede fået den i hus! - og ellers er du så heldig, at du kan nå det endnu!
Hvis du vil slippe for at stå hele nytårsaftensdag i køkkenet og i stedet bruge tiden med familie og venner, får du en komplet vejledning med og skal blot følge anvisningerne til hver ret fra RESTAURANT TOLDBODEN.
Maden er færdigtilberedt og skal blot varmes og anrettes.
Forret:
Jordskokke/kartoffel bouillon – Rimmet kammusling – Jordskokkechips
Mellemret:
Bagt torsk – Savoykål – Røget muslingesauce
Hovedret:
Oksemørbrad - Karamelliseret løgpuré – Syltet bøgehatte - Pommes anna - Karl-johansauce
Dessert:
Blåbærcremoux – Timian – Krystalliseret hvid chokolade
Prisen er kr. 399,- pr. person.
RESTAURANT TOLDBODEN har ligeledes lavet nogle lækre tilvalg, sammensat en vinmenu m.m., og du finder alt sammen og bestiller direkte her.