16. juni 2020

Har du snart fødselsdag?

Er du så heldig, at det snart er din fødselsdag? - eller kender du et kommende fødselsdagsbarn? 
Så er her det perfekte tilbud til jer!

CAFE KAISER er nemlig i fødselsdagshumør og giver en gratis burger med tilbehør og dip til alle fødselarer, der vælger at holde deres fødselsdag på caféen. 

Du kan selv vælge frit mellem alle burgere og tilbehør på menuen - lige fra den lækre BBQ burger til den saftige bearnaise burger og alt mellem de lækre, sprøde chili cheese tops eller twister fries. Kort sagt: Intet mindre end den perfekte aftensmad! - og den helt perfekte fødselsdagsmenu!

Vær opmærksom på, at tilbuddet udelukkende gælder selve fødselaren på selve fødselsdagen, og at maden skal nydes på caféen. 

Book bord på T: +45 4848 1414 

Og husk også, at selvom du ikke har fødselsdag, er CAFE KAISER mere end et besøg værd! De serverer f.eks. det BEDSTE søndagsmåltid: Stegt flæsk ad libitum hver søndag kl. 17 - 21 til kun kr. 139,- pr. person. Og du er også mere end velkommen til at få en ordentlig portion med hjem, hvis du foretrækker de hjemlige omgivelser fremfor at spise ude. 

Og er du mere til 'alt godt fra havet', slår vi også gerne et slag for caféens lækre nyhed: Moules frites - muslinger i hvidvin og flødesovs med pommes frities og hvidløgsmayo. Det er SÅ lækkert og mere end end anbefaling værdig! - og så ovenikøbet til kun kr. 149,-

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubblemedia