16. juni 2020

Hold da helt ferie! - i Nordsjælland!

Nordsjælland vil elske at være vært for din ferie, og du vil elske Nordsjælland. Vi har alt!

Rigtigt mange danskere står foran at vælge ferielokation i Danmark. Nordsjælland vil ikke bare være et godt sted, men det BEDSTE, fordi området og de 12 skønne kommuner indeholder alt til den BEDSTE ferie, du overhovedet kan forestille dig. Desuden har vi et væld af virksomheder, forretninger og erhvervsdrivende, som kan give dig oplevelser, der rækker langt udover en enkelt ferie, men som du vil komme tilbage til, søge rådgivning hos og blive en daglig del af. Nordsjælland er nemlig værd at køre efter. Også til hverdag.

Velkommen til Nordsjælland. Velkommen til BEST OF Nordsjælland

I Nordsjælland finder du alt: Et kæmpe udbud af overnatningsmuligheder - uanset om du er til hoteller, vandrehjem eller campingpladser. Du finder også de BEDSTE smagsoplevelser - fra topklasse-restauranter og spændende cafeer til autentiske kroer og skønne spisesteder, der emmer af lokal-gastronomi og får dig til at drømme om mere. 

Nordsjælland har også sol, fjord, strand og vand. Masser af turistattraktioner og flotte naturoplevelser i form af smukke vandre- og cykelruter + de BEDSTE shoppingmuligheder og masser af sport og kultur. Sidst, men bestemt ikke mindst, byder Nordsjælland velkommen til et væld af muligheder for børnene - og de barnlige sjæle. 

Her på BEST OF Nordsjælland kan du finde det meste - og det BEDSTE. Et besøg i Nordsjællands 12 kommuner vil smitte dig med noget af det allerBEDSTE, give dig oplevelser for livet, uovertruffen gæstfrihed og masser af positiv energi, du kan lade batterierne op på. 

Klik og kig for meget mere info om OVERNATNINGER, SEVÆRDIGHEDER, RESTAURANTER, SHOPPING, OPLEVELSESKALENDER, SPORT & KULTUR og ikke mindst VIRKSOMHEDER, som giver dig et enestående indblik i rigtig meget af, hvad Nordsjælland har at byde på. Både til hverdag og til fest. I ferietid og til hverdag. 

Tilmeld dig også vores NYHEDSBREV, så du fremadrettet kan modtage jævnlige opdateringer fra området, for efter blot et enkelt besøg, bliver Nordsjælland et sted, du aldrig slipper igen. Og vi glæder os allerede til at byde dig velkommen. Igen og igen. 

Husk også, at nordsjællænderne i de sidste mange årtier har vist sig at være de BEDSTE ambassadører for vores kommuner - og for Danmark som helhed. Du møder en gæstfrihed og hjælpsomhed, som er udover det sædvanlige. Så hvem ved? - måske bliver det til meget mere end en ferie! - også for dine venner, bekendte og familiemedlemmer, som du meget gerne må dele BEST OF Nordsjælland med, inkl. vores Facebook-profil, så I altid kan finde relevant og aktuelt info om et af Danmarks BEDSTE områder. 

Velkommen til Nordsjælland. Og velkommen tilbage. Igen og igen

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubblemedia