29. april 2021

Hvad gør en klog?

Har du også svært ved at finde tid til at uploade historier på de sociale medier - og hele tiden sørge for, at din virksomheds aktiviteter er synlige? 

Og hvad gør du, når hjemmesiden skal opdateres med nyheder eller andre oplysninger? Og hvordan får du presset ind, at der også skal skrives en artikel til lokalbladet eller laves en lille folder til et kommende arrangement?

SIGNALKOMMUNIKATIONPLUS hører igen og igen alle argumenterne om, hvor svært det er at være blæksprutte i en travl hverdag i butikken eller på kontoret. Og på den anden side hvor dyrt - og besværligt - det ofte er at hente hjælp udefra. 

Det har SIGNALKOMMUNIKATION+ ændret på ved at indføre klippekortordninger, hvor dine +FORDELE bl.a. er:

. Du har ingen faste omkostninger, når der ikke er opgaver, der skal løses 
. Du kender alle udgifter på forhånd, og der kommer ingen ekstraregninger
. Du får en fast ressource tilknyttet, som lærer din virksomhed at kende og derfor arbejder hurtigere og mere effektivt over tid
. Du skal ikke sørge for skrivebord, telefon og computer, for SIGNALKOMMUNIKATIONPLUS har sit eget kontor. Og hvis du ønsker, at de ind imellem sidder hos dig, tager de bare alt med under armen.

Med et samarbejde med SIGNALKOMMUNIKATION+ får du hele for tæt på det halve! 

Du sparer i hvert fald tid og penge + får professionel assistance og slipper for alt bøvl. Så ring til SIGNALKOMMUNIKATIONPLUS i dag på +45 2424 7780 eller send en mail til info@skplus.dk til en snak om, hvordan du kommer BEDST og hurtigst videre. 

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubble