8. januar 2021

Hvem må have åbent?

Det kan være svært at få overblik over, hvem der under den igangværende COVID-19 nedlukning må holde åbent. 

Et besøg rundt i Nordsjælland har givet et indblik i, hvilke butikker der må - og hvem der ikke må. Og fordi det kan være svært at finde oplysningerne nogen steder, vil BEST OF Nordsjælland meget gerne forsøge at hjælpe. 

Nordsjællands mange gå- og handelsgader er tæt på mennesketomme, hvilket der jo findes en helt naturlig forklaring på: Hovedparten af butikkerne skal holde lukket indtil den 17. januar 2021, hvor vi allesammen håber på bedre tider og en generel genåbning. 

BEST OF Nordsjælland har besøgt nogle af områdets butikker for afhentning af køb på deres webshops - og vi har også haft fornøjelsen af at kigge ind hos en enkelt af vores lokale vinhandlere, som havde åbent og kunder i butikken. Det motiverede os til at kigge lidt nærmere på, hvem der reelt set må og kan have åbent rundt om i Nordsjælland. 

Disse butikker må have åbent:

Dagligvarebutikker
Supermarkeder
Optikere
Bagere
Vinhandlere
Chokoladehandlere
Kiosker
Apoteker
Tankstationer
Specialforretninger med medicinsk udstyr

Så hvis du mangler føde- og dagligvarer, nye briller eller kontaktlinser, er lækkersulten efter chokolade eller flødeboller, en god flaske Amarone, Alt for Damerne, strepsiler, motorolie til bilen eller medicinsk udstyr - så er det fortsat muligt at besøge Nordsjællands detailhandlende. 

Støt fortsat meget gerne lokalt! - enten på webshops eller i de butikker, der har åbent! Så har vi stadig et livligt og skønt handelsliv, når hverdagen vender tilbage efter COVID-19!

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubble