31. maj 2021

JUNI - MÅNEDENS PROFIL

Vi har taget forskud på juni måneds virksomhedsprofil ved allerede i slutningen af maj måned at bringe skønne RESTAURANT OLIVA, der rummer 35 pladser i lyse og intime omgivelser

Beliggenheden er mindst lige så fantastisk, nemlig i det smukke fiskerleje i Hornbæk. Tæt på strand, Nordsjællands vidunderlige natur og plantage. 

RESTAURANT OLIVA sætter en ære i at give alle gæster en uforglemmelig oplevelse - hvadenten den foregår i restaurantens egne lokaler eller hjemme hos dig, fordi du har købt stedets lækre take-away - og hvadenten anledningen er en familiemiddag, barnedåb, konfirmation eller bryllup. Kun fantasien sætter grænser.

Derfor - gør dig selv og dine kære gæster en tjeneste af de helt store: Bestil bord hos RESTAURANT OLIVA, og du er garanteret en rigtigt dejlig og meget velsmagende oplevelse!

Der er ovenikøbet netop kommet nyt menukort med bl.a rabarbersild og hjemmelavet rabarbersnaps, så det vil også være en fantastisk lejlighed til at bestille bord på Fars Dag og dermed give en mindeig hyldest til manden i dit liv. 

Havnevej 1
DK-3100 Hornbæk

T:  +45 4976 1177
E:  info@oliva.dk

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubble