29. juni 2022

MAJ - MÅNEDENS PROFIL

Vi har besøgt en masse skønne virksomheder og profilkunder i hele Nordsjælland i løbet af de seneste par måneder - og derfor har vi helt ekstraordinært været bagud med MÅNEDENS PROFIL for maj. Det skal der hermed rådes bod på:

Månedens profilvirksomhed går endnu engang til skønne GANLØSE KRO, fordi den på så utroligt mange måder lever op til sit eget slogan om at være 'mere end god mad'. GANLØSE KRO er lig med stemning og fest på alle niveauer, og fordi vi skriver maj måneds virksomhedsprofil i juni måned, giver det os mulighed for at nævne blot én af de fantastiske og meget stemningsfyldte øjeblikke, som GANLØSE KRO er så fuld af. 

Henover hele sommeren - fran den 12. juni til den 26. august - spiller GANLØSE REVYEN 2022 for fulde huse og med de BEDSTE anmeldelser, som kroen er meget beærede over og taknemmelige for.

Et lille udpluk af anmeldelserne lyder: 

.  "Man både griner og hygger sig non-stop". 

.  "Storsmilene satire med musikalsk overskud". 

.  "Når du går fra revyen, er du både dejligt mæt i maven, men også i hovedet, hvor lattermusklerne kommer på overarbejde". 

.  "Latter og livsglæde". 

.  "De tør det, og de gør det i årets Ganløse Revy". 

Derudover har kroen modtaget stribevis af stjerner fra diverse medier og kulturpersonligheder for årets revy! - så hvis du endnu ikke har været forbi til 'mere end god mad', så har du chancen helt frem til den 26. august - og lang tid efterfølgende med GANLØSE KROs mange fantastiske arrangementer med mad og en altid uforlignelig service. 

God fornøjelse! 

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubble