17. juni 2020

Når virksomheder skal blomstre

CLEMATIS CARE har som formål at skabe unikke virksomheder med autentisk, passioneret og nærværende ledelse, der fokuserer på udvikling af high performanceteams og på medarbejdernes unikke potentialer og kompetencer.

Navnet siger egentlig det hele 

CLEMATIS kaldes klatreplanternes dronning. Og som symbol kan CLEMATIS overføres på virksomheden, hvor klatreplanten består af mangfoldige blomstervarianter, der hver især er helt unikke. Planten klatrer højt til vejrs og breder sig med sin skønhed.

Med gødning nogle få gange i vækstperioden og lejlighedsvis vanding klarer en CLEMATIS resten af arbejdet selv. Rankerne og blomsterne søger altid op imod solen. Og sidst, men ikke mindst: CLEMATIS ynder at vokse i selskab med andre planter.

CLEMATIS CARE er konsulentfirmaet, der får virksomheder til at blomstre

Dette er en fin symbolik, der beskriver CLEMATIS CAREs tilgang til udvikling. Ved at fokusere på det unikke i hver medarbejder skabes det unikke for virksomheden. Virksomheden blomstrer, når de ansatte yder deres fulde potentiale. Og sideløbende med, at der arbejdes med det unikke i hver enkelt medarbejder, arbejdes der desuden med, hvordan forskellighederne kan skabe synergieffekter og innovation i samarbejdet.

Egne rødder og egne værdier findes ved at se indad og finde sin autenticitet. Med gødning og lejlighedsvis vanding udefra i form af konsulentbistand, klarer lederen og medarbejderen selv resten af arbejdet. Når fundamentet er solidt, og der ved behov gødes og vandes, udvikles og blomstrer den ansatte.

Tænk, hvis alle ledere og medarbejdere kunne udvikle deres potentiale optimalt, blomstre og stræbe efter at gøre en forskel med deres unikhed!

Tag fat i CLEMATIS CARE i Birkerød allerede i dag

- og få meget mere indsigt i og overblik over, hvordan DIN virksomhed, du og dine medarbejdere bliver jeres eget svar på en CLEMATIS. Læs også meget mere her om CLEMATIS CAREs vision og mission, værdier og koncepter. 

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubblemedia