16. juni 2020

Nu er også HAVGAARDEN BADEHOTEL genåbnet

Smukke HAVGAARDEN BADEHOTEL genåbnede tirsdag den 19. maj 2020 til et menukort, der siger: 

Tirsdag - Lørdag
Valgfrit fra menukortet

Søndag
Pizzadag, som normalt starter kl. 12

Som altid er der blevet pudset, nusset, malet, plantet og forberedt til åbningen, for intet er efterladt til tilfældighedernes spil på HAVGAARDEN BADEHOTEL, men er nøje tilrettelagt til de altid begejstrede og glade gæster. 

HAVGAARDEN BADEHOTEL er beliggende kun 200 m. fra havet med egen strand. Det er et idyllisk, stråtækt badehotel i naturskønne Vejby Strand. 

Und dig selv et skønt besøg og et naturskønt retreat hos denne fantastiske perle af stråtækt idyl med 18 charmerende værelser og 1 suite + en hyggelig restaurant, hvor kokken tryller udsøgte middage frem af årstidens BEDSTE råvarer. Nyd også en stille stund i den skønne pejsestue, hvor ilden knitrer og lun hygge spreder sig. Lige nu er det dog nok mere den dejlige terrasse med en helt igennem fabelagtig udsigt, der lokker - og den rummelige have med mange små, skønne oaser. 

Tag også en tur ned af badehotellets egen trappe til stranden langs Kattegat, hvor du kan opleve alt fra en romantisk solnedgang og havblik om sommeren til brusende bølger og ruskvejr i vintermånederne. 

Uanset årstiden: HAVGAARDEN BADEHOTEL er fantastisk - og glæder sig til at byde dig velkommen i de naturskønne omgivelser!

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubblemedia