29. april 2021

Nye lokaler. Samme fantastiske nærvær

TORPS BEGRAVELSER er flyttet i nye lokaler på Vedbæk Stationsvej 3 

Men selvom adressen og rammerne er ændret, er alt andet det samme: Trygheden og nærværet, roen og den kvalificerede hjælp, som konsekvent sikrer, at du og dine kære er i centrum. 

En værdig og kærlig afsked 

Hos Mette Torp er du sikret en værdig og kærlig afsked i forbindelse med både kirke- og borgerlige begravelser og bisættelser. Den personlige samtale kan foregå i dit eget hjem, på hospitalet eller på plejehjemmet - eller i de nye, lyse og indbydende lokaler - når som helst det passer dig. Det vigtigste er fortsat at hjælpe med at skabe tryghed og overblik i en situation, hvor du mangler det. 

Lokal forankring

Som noget ret unikt har Mette Torp fokuseret på, at de nye lokaler ikke blot skulle ligge i centrum af Vedbæk, men også at de skulle have et særligt lokalt islæt - og dermed bære et særligt præg af Nordsjælland og de lokale håndværkere og butikker. Alt fra mødebordet til knagerækkerne og billederne på væggen er alt sammen lavet eller købt lokalt. Dermed fortæller alt sin egen helt unikke historie, når man træder ind i de lyse og venlige lokaler, og man føler sig instinktivt taget vare om - og vare på. Alt i forretningen repræsenterer noget, der betyder noget særligt for indehaveren, hvilket forhåbentlig kan mærkes af de efterladte, der mødes af en varm og favnende stemning. 

Stærk faglighed

TORPS BEGRAVELSER sætter en ære i at være fagligt velfunderet qua indehaverens diplomuddannelse, i at holde sig ajour med og orienteret om både de mange lokale aspekter og faget som helhed qua sit medlemskab af den landsdækkende forening og sin aktive deltagelse i bestyrelsesarbejde. Alt sammen er med til at sikre en god og tæt dialog, som kommer alle til gode, der har med netop TORPS BEGRAVELSER at gøre. 

Stærke, personlige værdier

Mette Torp er meget bevidst om, at en afsked ikke kan gøres om, og hun gør derfor altid sit ypperste for at sikre, at hendes personlige værdier skinner igennem samtalerne med de efterladte og de efterfølgende indgåede aftaler. 

"Jeg er meget mig. Jeg gør mig umage og mærker efter, hvad der er brug for, og jeg respekterer naturligvis til fulde de pårørendes følelser og den til tider meget svære situation, de befinder sig i". 

Måske netop derfor har Mette Torp taget specielt to initiativer ind i forretningen, som på hver deres måde har en stærk symbolik og følelsesmæssige betydning for de efterladte: 

Bronze-engle og fingeraftryk-smykker

Den ene er en lille bronze-engel, som umiddelbart kan virke kold, når man først får den i hånden. Der går dog kun ganske få minutter, før englen har taget din kropstemperatur til sig og dermed bliver en rart ting at have tæt på og i hånden, når man ikke længere har sin allernærmeste at holde i hånden. Bronze-englen er derfor ikke alene smuk at se på. Den afgiver varme og nærhed i en situation, hvor vi kan have allermest brug for netop det. 

Dertil kommer, at Mette Torp har etableret et samarbejde med en lokal smykkedesigner, som laver fingeraftryk-smykker. Hun bærer selv et forgyldt armbånd med charms/ fingeraftryk af dem, hun elsker allermest - sin mand og deres børn, sin afdøde far og endda et poteaftryk af familiens skønne hund. Fingeraftrykkene laves i ler, og man betaler kr. 600,- for fire små aftryk eller to store - og herudover betaler man så smykkerne særskilt. Endnu en smuk og meget nærværende idé, som er med til at sikre, at man altid bærer sine kæreste og nærmeste med sig. 

I hjertet af Vedbæk

Alt sammen er samlet i hjertet af Vedbæk. Med et smukt vindue og indgangsparti direkte ud mod den lillebitte hovedgade, hvor kun fire matrikelnumre er til liberalt erhvervs sammenholdt med privat bolig. Det virker derfor næsten for godt til at være sandt, at den netop kunne tilfalde TORPS BEGRAVELSER, og i følge Mette Torp er historien om, hvordan hun erhvervede sig de nye lokaler, da også "nærmest et eventyr" ... men det er en helt anden historie, som vi med glæde bringer i et helt andet nyhedsbrev. 

Glæd dig! - til at læse meget mere om, hvordan det lykkedes Mette Torp at få de skønne lokaler ... og hvis du ikke kan vente, er du mere end velkommen til at kigge forbi TORPS BEGRAVELSER på Vedbæk Stationsvej 3 og få den eventyrlige historie direkte fra indehaveren og bededamen selv. 

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubble