Nye menuer, der emmer af forår og sol
Den 21. april oprandt dagen endelig, hvor RESTAURANT JONSTRUP igen kunne tænde op i komfuret, slibe knivene og komme dug på bordene, mad på tallerkenerne og vin i glassene!
Ikke alene havde kokke og personale glædet sig super meget til at byde velkommen til årets første gæster. De havde også forberedt sig helt fantastisk med nye menuer fuld af forår, sol og smil.
Det nyeste tiltag fra RESTAURANT JONSTRUP, der altid gør det lille ekstra for at udfordre og levere nyskabende retter med friske urter og råvarer, er en 5 retters vegetarmenu. Den kan enten fås for sig selv eller i kombination med kød- og fiskemenuen.
De nye menuer, der kan kombineres helt efter dit ønske, er
5 retters vegetarmenu
Marinerede hvide asparges
Puffede hvedekerner, radise, ramsløg mayo, sprødt rugbrød, urter
Svampe-risotto
Stegte svampe, teriyaki glace, sprødt
Blomkåls-røsti
Friskbælgede ærter, Mange-tout ærter, syltede forårsløg, ærtepuré, chips, urteskum
Ost – Dronning Victoria
Sprøde vafler, chutney på cherrytomater
Karamelliseret æbler
Sprød tærte, vanilje flødeis, nødderør
5 retters fiskemenu
Fiskesuppe
Tatar af hvidfisk, urtepuré, tapioka chips
Stenbiderrogn
Grillet agurk, cremefraiche med chili, peberfrugt, skalotteløg
Rødtunge
Grillet asparges, nye gulerødder, røget mandler, urtekartofler, Beurre Blanc
Ost – Dronning Victoria
Sprøde vafler, chutney på cherrytomater
Karamelliseret æbler
Sprød tærte, vanilje flødeis, nødderør
5 retters kødmenu
Røget Angus
Risotto, ristede svampe, urter
Terrin af spoleben
Syltede spidskål, ramsløg mayo, senneps knækbrød, urter
Teres Major Steak
Friskbælgede ærter, Mange-tout ærter, syltede forårsløg, ærtepuré, chips, glace
3 slags ost
Dagens lækkerier & sprødt knækbrød
Chokolade fondant
Hvid chokolade ganache, rabarberkompot, koralflager
2 retter kr. 329,-
3 retter kr. 369,-
4 retter kr. 399,-
5 retter kr. 425,-
Børn under 12 år ½ pris
Bordbestilling på T: +45 4465 7540