30. april 2021

Nyhedsbrev #5

Så blev det St. Bededag! - og Mors Dag nærmer sig ovenikøbet også. Derfor er endnu et nyhedsbrev fra BEST OF Nordsjælland sendt på gaden ... med en anden slags blomster ...

Duften af forår og genåbning fylder luften! En stor del af oplevelsesindustrien har langt om længe slået dørene op, så der igen er liv på serveringsstederne - ude og inde.  

Dette 5. nyhedsbrev fra BEST OF Nordsjælland i 2021 er endnu engang en hyldest til nogle af de skønne butikker og virksomheder, vi har i lokalområdet, og som pirrer vores smagsløg og sanser eller glæder os med deres kompetencer, når vi skal reparere eller bare nyde ting i hjemmet! Denne specifikke tid, hvor foråret og solen for alvor vinder indpas, er tæt på magisk. Og Nordsjælland er blandt de allerBEDSTE områder til at forkæle med lækkerier til masser af timers hygge og glæde. 

Som altid kan du også kunne finde samtlige historier andetsteds på vores site som separate historier. Men hvis du klikker og kigger lige her, får du alt-i-ét samlet nyhedsbrev!

Med dette nyhedsbrev stiller vi endnu engang skarpt på, hvordan Nordsjælland bare har det hele. Og det BEDSTE. 

Rigtigt god læsning! Vi håber, du fortsat vil følge os + både like og dele vores opslag på de sociale medier, som både inkluderer vores Facebook-profil og Instagram med: bestof.nordsjaelland

... Og så selvfølgelig: Nyd St. Bededag! - og Mors Dag, når vi kommer så langt!

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubble