21. maj 2020

Nyhedsbrev fra BEST OF Nordsjælland

BEST OF Nordsjællands nyhedsbrev er netop sendt på gaden!

Mange af vores lokale helte, butikker og virksomheder har mere end nogensinde brug for vores støtte, og derfor stiller vi som altid skarpt på nogle af de mange lokale perler derude, som kun venter på, at vi snart kommer tilbage. 

Med BEST OF Nordsjællands nyhedsbrev giver vi dig et væld af link til historier, nyheder og informationer om kommende åbninger, initiativer og arrangementer. Du vil kunne finde samtlige historier andetsteds på vores site som separate historier. Men hvis du klikker og kigger lige her, får du alt-i-ét samlet nyhedsbrev!

Mange flere nyhedsbreve følger i løbet af året - og muligvis med kortere frekvens end tidligere - for blandt hele teamet bag BEST OF Nordsjælland vil vi gøre vores BEDSTE for at introducere nye virksomheder til vores erhvervsindex, uploade events i vores oplevelseskalender og sende nyheder ud via de sociale medier, så du hele tiden kan holde dig opdateret på, hvad der sker i samtlige byer og kommuner i vores skønne område. 

Vi ønsker dig en fortsat dejlig Kristi Himmelfartsdag og håber, at du både vil nyde vores nyhedsbrev, og at du fortsat vil følge os og like + dele vores opslag på de sociale medier. 

Nyd din forlængede weekend & god læsning!

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubblemedia