16. juni 2020

Nyhedsbrev fra BEST OF Nordsjælland

Endnu et nyhedsbrev fra BEST OF Nordsjælland er netop sendt på gaden!

Og endnu engang indeholder det masser af fristelser fra mange af vores lokale helte, butikker og virksomheder, der kun venter på besøg fra DIG til at fuldende deres sommer. 

Med BEST OF Nordsjællands nyhedsbrev giver vi dig et væld af link til historier, nyheder og informationer. Som altid vil du også kunne finde samtlige historier andetsteds på vores site som separate historier. Men hvis du klikker og kigger lige her, får du alt-i-ét samlet nyhedsbrev!

Hold da helt ferie! - i Nordsjælland

Nyhedsbrev #4 stiller skarpt på, hvordan Nordsjælland vil elske at være vært for din ferie, og at du vil elske Nordsjælland, fordi vi som område ganske enkelt har det hele. Og det BEDSTE. Desuden fortæller vi endnu engang, at vi har et væld af virksomheder, forretninger og erhvervsdrivende, som også kan give oplevelser, der rækker langt udover en enkelt ferie, men som man altid vil ønske at komme tilbage til, søge rådgivning hos og blive en daglig del af. Nordsjælland er nemlig værd at køre efter. Også til hverdag.

Bliv lokal anbefaler af de BEDSTE oplevelser i dit område

Desuden opfordrer vi i vores nyhedsbrev til at se din by og dit område med andreS øjne. De fleste danskere tager på staycation i år, og vi vil derfor gerne inspirere til de BEDSTE sommeroplevelser fra og i vores egen baghave. Vi vil inspirere dig, der kommer langvejs fra. Dig, der holder flere ugers ferie hjemme. Dig, der tager på endagsture. Og dig, der arbejder i områder, men som normalt ikke har tid til at opdage de mange unikke muligheder, oplevelser og aktiviteter, der findes i Nordsjælland. 

Fortsat god uge! - og god læsning! Vi håber, at du fortsat vil følge os og like + dele vores opslag på de sociale medier

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubblemedia