29. april 2021

Optimisme og engagement

HUNDESTED KRO & HOTEL åbnede med livemusik i gårdhaven, da sundhedsmyndigheder igen gav lov

Der var øl på fad og i flaske, super drinks og super-kok Sebastians imponerende snack-kort. Der var stemning og masser af glæde. 

Samme stemning i form af optimisme og masser af engagement har fra dag ét været at spore hos direktør og forpagter Tanja Hollerup, der overtog kro- og hoteldriften i starten af 2020, og som lynhurtigt efterfølgende gik meget svære tider i møde:

"Coronaen ramte mig, inden jeg overhovedet kom ordentlig i gang med min drøm, og jeg har virkelig prøvet at bruge al min kreativitet på at få forretningen til at overleve". 

Siden har fantastiske Tanja som altid udvist initiativ, mod og masser af hjerte med en appel på de sociale medier, som heldigvis har givet stor respons i form af donative og positive tilkendegivelser fra både lokale og folk lidt langvejs fra. 

Så selvom menukortet i øjeblikket er lidt mere begrænset end normalt, er der masser af grund til at besøge skønne HUNDESTED KRO & HOTEL. Der bugner som altid af fantastisk stemning, og stedet gør fortsat alt for at leve op til sit fantastiske slogan: Mad, musik og madras!

Kig forbi og oplev forvandlingen fra historisk kro til levende musiksted - uden at gå på kompromis med nogen af delene!

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubble