3. september 2021

SEPTEMBER - MÅNEDENS PROFIL

Denne måneds virksomhedsprofil inviterer dig til at hygge med bløde indendørs-sysler!

I både midten og slutningen af sidste måned og begyndelsen af denne har medarbejderne hos LILLE MY - STRIK & SY butikken i Birkerød fundet den BEDSTE og blødeste inspiration frem til efterårets hyggesysler - i form af så mange nye, skønne efterårsvarer, at der nærmest ikke er plads til det hele til den skønne garn- og syoase i hjertet af Birkerød.

Som altid finder du de skønneste garnkvaliteter og farver i butikken - altsammen noget, der passer perfekt til sensommerens og efterårets hyggelige stunder indenfor. Som noget af det sidste nye har butikken fået nye opskrifter og farver hjem i Dolce, Tibet og Hot Socks - det lækreste strømpegarn, som har et touch af kashmir, der gør det superblødt.  

Dertil kommer, at LILLE MY - STRIK & SY også har fået Per Gynt garnet hjem i 9 fantastiske, nye efterårsfarver. Og ovenikøbet sammen med opskrifterne på et par superflotte sweatre, hvor der strikkes en tynd tråd silkemohair med. 

Kort sagt: LILLE MY - STRIK & SY bugner af muligheder for at sy, strikke, hækle og hygge indendøre! 

Så kom forbi, kig ind og se de mange nye farver og muligheder + få det nye inspirationskatalog! 

Husk også! 

LILLE MY - STRIK & SY har en systue, hvor de forandrer og reparerer tøj. Så hvis du har en lynlås, der skal skiftes, et par bukser, der skal lægges op eller noget helt tredje, der kræver en kærlig hånd, så er du altid meget velkommen til at slå vejen forbi LILLE MY - STRIK & SY!

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubble