21. maj 2020

SLAGTER JENSEN redder det hele

SLAGTER JENSEN redder ikke bare i dag, i morgen, din weekend og resten af ugen. Hans pragtfulde mad og uforlignelige mad og service redder slet og ret det hele!

Ikke alene går SLAGTER JENSEN for at være den glade slagter i hjertet af Helsingør. Han og hans fremragende personale er indbegrebet af en kvalitetsbevidst slagter, der aldrig går på kompromis med hverken smag eller friskhed. 

Kunderne kommer langvejs fra, for SLAGTER JENSEN er noget helt særligt

Derfor er det også netop SLAGTER JENSEN, du skal ty til, når weekenden nærmer sig, og vejret ovenikøbet er til, at du kan grille på terrassen eller altanen. For selvom det ikke er altid, at man kan prale af at få en mør bøf, så er du garanteret at få netop dét med hjem, når du handler i Stengade 32. Og det er ovenikøbet en adresse, som rigtigt mange kører langt efter, for SLAGTER JENSEN er kendt af de bevidste og kræsne, der netop gerne kommer langvejs fra for noget helt særligt. 

... Og det er han, fordi han har lidt - og også meget - af alt det BEDSTE

Og er du ikke til hverken bøffer eller grill, så fortvivl ikke: SLAGTER JENSEN har også hjemmelavede pølser i sortimentet. For kun et par dage siden blev der bl.a. lavet en ny spegepølse af friske jalapeños, chili, hvidløg og soltørrede tomater. En rigtigt dejlig - og lidt stærk - smag, som bare skal prøves! 

Men det er bestemt ikke det hele! For er du mere til lækkert smørrebrød og en skøn dessert, skal du bestemt ikke snydes! Dejligt og højtbelagt med hjemmelavet pålæg, salater, hjemmesyltede rødbeder, rødkål og agurkesalat + masser af små, billige og hjemmelavede sommerretter og salater, der også er lige til at tage med udenfor, hvis du vil nyde det skønne vejr de kommende dage. Og sidst, men bestemt ikke mindst: SLAGTER JENSENs desserter får også englene til at synge! Chokolade moussen eller orange fromagen med grand marnier: MUMS!

Kort sagt: Slå vejen forbi SLAGTER JENSEN i Helsingør! Det mere end betaler sig! Og du får altid råd og vejledning, som sikrer, at du får de helt rigtige varer med dig hjem. Til stor nydelse for dig og dine!

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubblemedia