6. april 2022

Smukt og smagfuldt cuisine

Lækkerierne står som altid i kø på RESTAURANT JONSTRUP! - og denne måneds menuer, hvor gastronomien er i særklasse med årstidens BEDSTE råvarer kan som altid kombineres helt efter dit eget ønske: 

5 retters vegetarmenu

Balugalinser
Porrer, syltede tyttebær, salatcreme, citronperler

Friteret østershatte
Marinerede squash, røget chili-mayo

Urtepolenta
Grønkål, æbler, brændte løg, mos af selleri, grøn olie

Ost –  Gedeost fra Tebstrup
Smørbagte flutes, bærkompot

Hjemmerørt vaniljeis
Syltede ananas, karamel, sesam-marengs

5 retters fiskemenu

Tatar af hvidfisk
Porrer, syltede tyttebær, cognac, salatcreme, citronperler

Stegte blæksprutter
Soya/sesam vinaigrette, kålrabi, urter

Hellefisk
Sauteret rosenkåls, tapioka chips, mos af selleri, muslingeskum

Ost – Gedeost fra Tebstrup
Smørbagte flutes, bærkompot

Skovmærke cheesecake
Hvid chokoladekage, kirsebærgelé, chokoladespåner

5 retters kødmenu

Rødbedesuppe
Pancetta, parmesanflager, syrnet peberrodsfløde

Terrin af spoleben
Friteret østershatte, marineret squash, røget chili-mayo

Vagtler
Sauteret grønkål, æbler, brændte løg, pommes fondant, smørpisket glace

Ost – Høgelundgaard 12 mdr.
Appelsinmarmelade med paprika, knækbrød

Hjemmerørt vaniljeis
Syltede ananas, karamel, sesam-marengs

2 retter kr. 329,-
3 retter kr. 369,-
4 retter kr. 399,- 
5 retter kr. 425,-
Børn under 12 år ½ pris

Bestil bord på T: +45 4465 7540 og nyd en aften i RESTAURANT JONSTRUPs kulinariske værksted

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubble