26. marts 2021

Sommeren står for døren

... og intet sted mærker man det mere end i FISKEHUSET GILLELEJE, der dagligt frister med sine mange lækkerier!

FISKEHUSET GILLELEJE er en lille familieejet virksomhed, der har været drevet af familien Hansen siden etableringen i 1936 af den nuværende ejers farfar Johannes Hansen. 

Thomas Hansen overtog så forretningen efter sin far i 1999 og driver den videre efter samme grundlæggende principper: FISKEHUSET laver det, de er bedst til: At forarbejde og sælge fisk af BEDSTE kvalitet til kunderne!

Dertil kommer, at du i FISKEHUSET GILLELEJE kun møder dygtige medarbejdere!

FISKEHUSET beskæftiger fire dygtige medarbejdere året rund, mens der i højsæsonen arbejder omkring 10 i forretningen. Alle lægger vægt på at give den enkelte kunde en god og personlig betjening - hver dag.

For at det skal lykkes, leder FISKEHUSET og Mester Hansen i øjeblikket efter ansatte 20-25 timer ugentligt

Om du er 22 eller 62 spiller ingen trille - bare hoved og hænder er skruet ordentligt på. Hvis du så ovenikøbet ved, hvad en fisk er, så er det selvfølgelig en fordel! Du skal være MEGET mødestabil, glad og smilende + klar til at løbe stærkt, når det gælder. 

Tag fat i Mester Hansen i FISKEHUSET GILLELEJE, hvis du er interesseret! - og husk: Et smut forbi FISKEHUSET er altid fantastisk, hvis du gerne vil have lidt lækkerier med hjem - både til påsken, foråret, sommeren ... eller bare i det hele taget! 

Kontakt FISKEHUSET på: +45 4830 0110 eller kig forbi butikken! 

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubble