26. juni 2020

Spændende idéer til hyggelige stunder

Så er sommersæsonen startet! ... og det betyder, at SLAGTER SCHMELLING igen har åben hver mandag i hele juni, juli og august!

SLAGTER SCHMELLING består af slagterparret Dorthe Wistrøm og Henrik Rye Schmelling, som hver eneste dag går på arbejde med én mission for øje: Det gode og traditionsrige slagterhåndværk skal til stadighed udvikles og fornyes. Til glæde og gavn for forretningens kunder.

Siden 2006 har de drevet slagterforretningen i Gilleleje. Hverdagen deles med seks faguddannede medarbejdere og mange lokale kunder + turister fra nær og fjern og alle de, der kører til Nordsjælland for at få en god oplevelse i forretningen og i det fantastiske område.

Traditionsrigt slagterhåndværk med et twist

SLAGTER SCHMELLING har masser af spændende ideer til hyggelige stunder. Forretningen har et stort udvalg af lækre kødprodukter og friske råvarer af høj kvalitet og kommer hele tiden med ny inspiration til velsmagende menuer.

Skynd dig ind i slagterparrets mad med mere butik og få en snak med det dygtige personale. Bemærk, at SLAGTER SCHMELLING ikke modtager bestillinger via mail, da de vægter personlig betjening og dialog meget højt.

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubblemedia