1. december 2020

Store fordele til små priser

SIGNALKOMMUNIKATIONPLUS stiller økonomiske klippekortaftaler til rådighed for dig, så du får mulighed for at outsource dine marketing- og kommunikationsopgaver og dermed få fast hjælp til alle former for aktiviteter. Store som små. Tidskrævende som hurtigt overståede. Bureauet stiller også faste ressourcer til rådighed for dig, der ikke altid kan nå det hele i en travl hverdag på kontoret eller i butikken, og som derfor kan drage stor fordel og økonomisk gevinst af en klippekortaftale, hvor der er gode penge at spare i forhold til almindelig timepris. 

Dine +fordele

. Du har ingen faste omkostninger, når der ikke er opgaver, der skal løses 
. Du kender alle udgifter på forhånd, og der kommer ingen ekstraregninger
. Du får en fast ressource tilknyttet, som lærer din forretning at kende og derfor arbejder hurtigere og mere effektivt over tid
. Du skal ikke sørge for skrivebord, telefon og computer, for SIGNALKOMMUNIKATIONPLUS har eget kontor. Og hvis du ønsker, at bureauet ind imellem sidder hos dig, tager den ansvarlige bare alt med under armen.

Det betyder helt enkelt, at dine +muligheder er

at du hos SIGNALKOMMUNIKATIONPLUS ikke finder høje bureau- og timepriser. Til gengæld finder du høj faglighed og en klippekortordning, der er inddelt i fire pakkeløsninger, hvor hver enkelt sikrer dig en høj besparelse, som ovenikøbet kun bliver højere alt efter hvilket forudbetalt klippekort, du vælger. 
 
Læs meget mere om dine +muligheder her. Og tag fat i SIGNALKOMMUNIKATIONPLUS allerede i dag, så I sammen kan få taget godt hul på 2021 fra dag ét!  

Og husk! 

Det handler ikke om, at du skal have lavet en fuld og flyvefærdig strategi med dertilhørende taktiske virkemidler. Det kan lige så godt være, at du skal have hjælp til at få styr på nye tekster til din hjemmeside, at du gerne vil have skrevet en brochure eller flyer, at du ikke har tid til at lave korte tekster til de sociale medier, men meget gerne vil være synlig.

Vi klarer med glæde alt sammen - eller de dele af det, du gerne vil have hjælp til. Stort som småt

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubble