6. december 2021

Succesmenu til nytårsfest

Igen i år står RESTAURANT JONSTRUP for fantastisk nytårsgastronomi med en skøn menu: 

Forret
Cremet jordskokkesuppe
Serveret med torsk, urteolie, jordskokkechips

Mellemret
Stegte kammuslinger
Spidskål, tang, goma-dressing, wonton

Hovedret
Tournedos af oksemørbrad
Hertil balsamicobagte rødbeder, græskarpuré, syltede bøgehatte,
kartoffelgratin & røgsauce

Dessert
Blondie med hindbærmousse
Krystalliseret chokolade, vaniljeperler, hindbærsirup, twill

Hjemmebagt kransekage

Pris pr. person v/ min. 2 kuverter er kr. 425,-

Maden skal afhentes den 31/12 mellem kl. 10-14 i restauranten 

Nytårsmenuen bedes bestilt senest den 28/12 på:
E:  info@restaurantjonstrup.dk  eller
T:  +45 4465 7540

Husk! Der kan ikke ændres i antal eller afbestilles efter den 29/12. 

Bemærk! Du kan også få en skøn vinmenu, hvor restaurantens dygtige vintjener sammen med et par af husets vinleverandører har fundet nogle lækre vine frem, der er nøje tilpasset årets nytårsmenu: 

Til forretten og mellemretten anbefales
Benufet, Heréncia Altés, Terra Alta, 2017, Spanien kr. 195,-

Til hovedretten anbefales
Domaine Berthoumieu, Lionel Osmin & Cie,  Madiran, 2015, Frankrig kr. 275,-

Til desserten anbefales
Malvasia de Castalnouvo del Bosco Terre da Vino, Piemonte, 2017, Italien kr. 145,-

Vinpakken, der består af en flaske af hver - altså i alt 3 flasker vin - koster kr. 500,- 

Til velkomst, Dronningens nytårstale og/ eller kl. 24:00 anbefales
Cava El Miracle, Cava Brut, Spanien til kr. 150,-
eller
Champagne Michel Gonet, Les 3 Terroirs 2010 til kr. 350,-

Champagnepakken, der består af 3 flasker bobler, koster kr. 900,-

Det vil være muligt at smage og købe vinene på selve dagen. Og udlevering sker den 31/12 mellem kl. 10 – 14 i restauranten.

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubble