Succesmenu til nytårsfest
Igen i år står RESTAURANT JONSTRUP for fantastisk nytårsgastronomi med en skøn menu:
Forret
Cremet jordskokkesuppe
Serveret med torsk, urteolie, jordskokkechips
Mellemret
Stegte kammuslinger
Spidskål, tang, goma-dressing, wonton
Hovedret
Tournedos af oksemørbrad
Hertil balsamicobagte rødbeder, græskarpuré, syltede bøgehatte,
kartoffelgratin & røgsauce
Dessert
Blondie med hindbærmousse
Krystalliseret chokolade, vaniljeperler, hindbærsirup, twill
Hjemmebagt kransekage
Pris pr. person v/ min. 2 kuverter er kr. 425,-
Maden skal afhentes den 31/12 mellem kl. 10-14 i restauranten
Nytårsmenuen bedes bestilt senest den 28/12 på:
E: info@restaurantjonstrup.dk eller
T: +45 4465 7540
Husk! Der kan ikke ændres i antal eller afbestilles efter den 29/12.
Bemærk! Du kan også få en skøn vinmenu, hvor restaurantens dygtige vintjener sammen med et par af husets vinleverandører har fundet nogle lækre vine frem, der er nøje tilpasset årets nytårsmenu:
Til forretten og mellemretten anbefales
Benufet, Heréncia Altés, Terra Alta, 2017, Spanien kr. 195,-
Til hovedretten anbefales
Domaine Berthoumieu, Lionel Osmin & Cie, Madiran, 2015, Frankrig kr. 275,-
Til desserten anbefales
Malvasia de Castalnouvo del Bosco Terre da Vino, Piemonte, 2017, Italien kr. 145,-
Vinpakken, der består af en flaske af hver - altså i alt 3 flasker vin - koster kr. 500,-
Til velkomst, Dronningens nytårstale og/ eller kl. 24:00 anbefales
Cava El Miracle, Cava Brut, Spanien til kr. 150,-
eller
Champagne Michel Gonet, Les 3 Terroirs 2010 til kr. 350,-
Champagnepakken, der består af 3 flasker bobler, koster kr. 900,-
Det vil være muligt at smage og købe vinene på selve dagen. Og udlevering sker den 31/12 mellem kl. 10 – 14 i restauranten.