Tapas-herligheder
Sidste runde tapas-herligheder i denne omgang meldes klar fra BAUTAHØJ på fredag den 4. februar 2022
BAUTAHØJs tapas-kasser ud af huset har været utroligt populære det seneste 1, 5 år og har i den grad været medvirkende til fortsat at holde hotellet og kursuscentret godt gående i perioder med restriktioner og nedlukninger.
Nu glæder BAUTAHØJ sig til - forhåbentlig - at kigge ind i et dejlig travlt forår, hvor de igen kan koncentrere al deres energi om de skønne gæster i huset.
Men inden da er der mulighed for at købe en kasse med tapas-herligheder til 2 personer til kr. 428,- hvor alt er klar til servering, og kun brødet med fordel kan lunes.
Tapas-kasserne kan afhentes på BAUTAHØJ fredag den 4. februar kl. 15-17 og hos Falkensten Vin i Frederikssund samme dag kl. 16-17:30
Bestilling skal ske via mail: jbu@bautahoj.dk, hvor du blot bedes angive antal kasser og afhentningssted, så kvitterer BAUTAHØJ med en bestillingsbekræftelseog betalingsoplysninger på MobilePay.
Menuen til den 4. februar ser således ud:
* Stenbiderrogn, rygeost creme, radiser, sprød rugbrødsjord og æblesalsa
* Lakse terrine med urter, dijonsauce, bulgursalat
* Stegt kyllingebryst med oliven, parmaskinke og langtidsbagte tomater, artiskokcreme
* Kalveculotte med pastinak og persillerod creme, ribs og persille
* 2 udvalgte oste, med syltede svesker i rødvin
* Chokoladekage med syltede bær
* BAUTAHØJ brød med urter og oliven
* Økologisk smør.
* Lakse terrine med urter, dijonsauce, bulgursalat
* Stegt kyllingebryst med oliven, parmaskinke og langtidsbagte tomater, artiskokcreme
* Kalveculotte med pastinak og persillerod creme, ribs og persille
* 2 udvalgte oste, med syltede svesker i rødvin
* Chokoladekage med syltede bær
* BAUTAHØJ brød med urter og oliven
* Økologisk smør.