26. marts 2021

Taste & Run

Nøgleordene den 3. juli 2021 er MOTION, GOURMET, HALSNÆS, NATUR og SAMVÆR

TASTE & RUN er et oplevelsesløb for motionisten, der vil nyde gourmetmad og noget af Nordsjællands smukkeste natur.

Som deltager kommer du hele sanseapparatet rundt med duften af skov og eng, udsynet over Roskilde Fjord, en hyggelig samtale med en god – eller ny – ven, følelsen af skovbund og landsbygade under fødderne og hele Halsnæs’ spisekammer på tungen.

TASTE & RUN er Danmarks eneste oplevelsesløb, der meningsfuldt kombinerer motion, naturoplevelser, gourmetmad, hygge og sjov. Dermed er løbet - eller oplevelsesdagen, om du vil - en totaloplevelse for både foodies og 'footies'. Det er for dig, der ser holistisk på sundhed. Og for dig, der elsker frisk luft, etisk og lokalt produceret mad, tid til venner og familie + motion med plads til grin og pauser. 

TASTE & RUN afholdes den 3. juli 2021, og billetten, som du kan købe her, koster kr. 599,- 

Ruten er 12 kilometer i smuk natur, hvor du vi komme forbi de lokale producenter og kan nyde små, lækre smagsoplevelse. Desuden får du en fin medalje med hjem som et varigt minde om den skønne oplevelse. 

Få meget mere at vide om TASTE & RUN her. Og klik og kig også BEST OF Nordsjællands oplevelseskalender, hvor du kan finde både TASTE & RUN og mange andre lokaloplevelser. 

Tag chancen! Meld dig til en dag fuld af oplevelser og med den autentiske smag af Nordsjælland!

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubble