16. juli 2018

Uge 29- Sannes Kaffe

Det hele startede i sep.2013, med et lille hjørne i butikken Ll.Haspeholm hestefoder. Sidenhen er dette hjørnet blevet udvidet, for i dag at være den ene ende af vores butik på Højskolevej 1. Butikken er sprunget ud af min passion for kaffe, og udbygget med produkter som understøtter min store lidenskab, - Madkunst.

Butikken har en ansat, - Laura som hjælper i weekenden, samt fire faste på kaffemaskinerne, Victor, Sia, Emil og Frederik +  en masse frivillige hjælpere som hjælper med tuk tuk, og andre arrangementer.

I dec.2017 startede Sannes kaffe med intim koncerter, og i skrivende stund er der mange gode navne på programmet – se dem her !

Sannes kaffe laver også mange firmagaver, som man altid kan forudbestille, eller kigge forbi efter.

Sannes kaffe deltager i mange forskellige events med sine tuk tuk, og er du interesseret i et tilbud så skriv til Sanne på kontakt@sanneskaffe.dk.

Om Sannes Kaffe

Mange års interesse i kaffe, kaffebrygning samt ristning er baggrunden for, at Sannes kaffe har set dagen lys. For hvad er en mørkristet bønne? Hvilken ristning gør smagen blød? Og hvorfor er der forskel i måden, man maler bønne på i forhold til filterkaffe? Stempelkaffe? Eller espresso? Hvilke egenskaber har en kaffebønne? Og hvordan er en opskriften på den perfekte kop kaffe? Endvidere byder Sannes kaffe også på te og andre små spændende gaveideer, som den perfekte værtindegave, firmagaven, gaven til brylluppet eller gaven til dem du gerne vil glæde, med fokus på varer produceret eller designet i lokaliteten.

For mere info her!

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubblemedia