3. september 2018

Uge 36- Autohuset Tofte

Kompetent og erfaren mekaniker i Hillerød.

Hvis du søger en erfaren og dygtig mekaniker i Hillerød, så er Autohuset Tofte et oplagt valg. Vores autoværksted i Hillerød er meget velanset, og vi har en bred erfaring inden for en lang række bilmærker og reparationstyper.

3 gode grunde til at vælge Autohuset Tofte ApS som dit autoværksted i Hillerød

– Stor ekspertise og den bedste service!
– Stort fokus på efteruddannelse, så autoværkstedet hele tiden er opdateret!
– Værkstedet favner utrolig bredt og kan derfor klare de mest krævende opgaver!

Lokale mekaniker med en lang række services

Hos Autohuset Tofte i Hillerød tilbyder vi service og reparation på alle bilmærker. Vi kan varetage blandt andet 4-hjuls udmålinger, hjulskift og reparationen af dit airconditionanlæg, og vi kan stå for udskiftningen af ruder eller reparation efter stenslag. Vi kan også reparere for eksempelvis din bils interiør eller kofanger. Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber, så vi kan også lave din forsikringsskade.

Vi har et stort udvalg af reservedele og autotilbehør til forskellige bilmærker. På vores værksted i Hillerød kan du for eksempel få en automåtte, et sædeovertræk, en bilalarm, GPS –udstyr eller fælge. Vi kan naturligvis stå for en professionel montering af alle vores reservedele og tilbehør.

Dæk og fælge er et af vores specialeområder, og derfor kan vi tilbyde et stort udvalg af dæk og fælge til lave priser. Vi kan også bestille særlige dæk eller fælge hjem til dig med kort leveringstid, hvis du har specielle ønsker. Vi har en stor ekspertise på området.

Læs mere her!

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubblemedia