17. maj 2020

UGENS VIRKSOMHEDSPROFIL - UGE 20

Denne uges virksomhedsprofil er snart 200 år, men stadig frisk og klar til nye eventyr

HUNDESTED KRO & HOTEL måtte også finde al sin hang og trang til eventyr frem i forbindelse med den nuværende nedlukning af Danmark og landets restauranter og hoteller - og det er bestemt ikke hverken idérigdom eller samfundssind, det har skortet på hos forpagter og direktør Tanja Hollerup. Hun er en ægte ildsjæl, der ikke alene brænder for kroen og dens mange gæster, men også for sit lokalsamfund og for enhver lejlighed og mulighed for at hjælpe. 

Det kom bl.a. til udtryk, at Tanja besluttede sig for at stille hotellets lokaler til rådighed for de udsatte og særligt ramte under den igangværende corona-krise med et opråb til både sin egen og andre af landets kommuner om at benytte sig af de tomme hotelværelser, såfremt nogle kunne få gavn af dem - det være sig syge, voldsramte kvinder og deres børn eller andre sårbare og udsatte i vores samfund. 

Her fra BEST OF Nordsjælland har det været en kæmpe fornøjelse og inspiration at følge Tanjas bestræbelser for at holde den tohundrede år gamle kro i live under krisen. Og vi tager hatten af for resultaterne - og bestemt også for lokalsamfundets og Hundesteds evne og vilje til at tage imod og støtte. 

I morgen mandag den 18. maj genåbner restauranten efter nedlukningen kl. 17:30 - 22:00, og der kan bestilles bord allerede nu. Der vil stadig kunne bestilles og hentes dagens ret som take-away kl. 17:30 - 19:00 til kun kr. 85,- i restauranten - ligesom kroen også fortsat vil levere den til de helt lokale i 3390 Hundested et stykke tid endnu, men dog kun kl. 17:15 og kun til kr. 100,-. 

Dagens ret i den kommende uge

Mandag den 18. maj
Hakkebøffer m/ pommes frites og bearnaisesauce

Tirsdag den 19. maj
Svensk pølseret

Onsdag den 20. maj
Krebinet m/ kartofler og stuvede ærter og gulerødder

Torsdag den 21. maj 
Brændende kærlighed og kartoffelmos

Fredag den 22. maj
Kylling-/ Bacon-bruger m/ karrydressing og grovfrites m/ hjemmerørt salatmayo

Lørdag den 23. maj 
Kalv a la vildt m/ waldorfsalat, hvide kartoler og vildtsauce

Søndag den 24. maj
Wienerschnitzel af økologisk kalvefilet m/ ærter, pommes sauté og skysauce (kr. 150,-)

Menukortet vil i en opstartsperiode være mindre, end det plejer at være, og der vil først være åben til frokost fra torsdag til søndag.  

Husk at bestille bord samt dagens ret i god tid på tlf.: +45 4793 7538
Velbekomme!

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubble