21. maj 2020

UGENS VIRKSOMHEDSPROFIL - UGE 21

En fantastisk støtte-initiativ

DYRENE PÅ TORVET, som er denne uges virksomhedsprofil på BEST OF Nordsjælland, besluttede sig i sidste uge for at donere hele sin omsætning fra både den fysiske butik og webshoppen onsdag den 20. maj til Nordsjællands Fuglepark. 

Alle blev således opfordret til at støtte dette fantastiske, lokale formål ved at gøre indkøbene i butikken og på webshoppen netop onsdag den 20. maj, fordi al omsætning ville gå ubeskåret til fugleparken, der som følge af corona-nedlukningen kæmper for overlevelse. 

I dag - for kun et par timer siden - takker DYRENE PÅ TORVET for den store opbakning fra både nye og faste kunder, som endte med at indbringe kr. 14.556,- til Nordsjællands Fuglepark. Til gengæld er Trine Guldager og hendes super team fra DYRENE PÅ TORVET så glade for runde tal, at der straks blev rundet op til kr. 15.000,- som nu vil blive afleveret til Nordsjællands Fuglepark. Sammen med den fantastiske nyhed om, at alle zoologiske haver i Danmark har fået grønt lys for at åbne igen. 

Opfordringen fra DYRENE PÅ TORVET lyder derfor: "Tag endelig op og besøg Frank og Marianne i Fugleparken her i Kristi Himmelfartsferien. Og husk endelig også at støtte de små, lokale butikker, for selvom vi måske ikke kan tilbyde  prismatch og store tilbudsaviser, giver vi til gengæld gode råd og professionel vejledning, og så har vi hjerterum til at hjælpe vores kolleger i nød". 

Flot initiativ fra denne uges virksomhedsprofil! - tja, her fra os vil vi ikke tøve med at kalde det noget af det absolut allerBEDSTE, vi længe har set og hørt. Derfor: TAK til DYRENE PÅ TORVET i Ølstykke for tiltaget og donationen! Og TAK til alle kunderne for at støtte!

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubblemedia