14. september 2020

UGENS VIRKSOMHEDSPROFIL - UGE 38

Denne uges virksomhedsprofil har en mission, nemlig at gå 

Fra historisk kro til levende spillested: Nordsjællands nye musikhotel

... men hvordan omdanner man en ældre historisk kro til et levende og attraktivt musikhotel?

Opskriften er enkel: Det kræver blot en kromutter med musik i blodet og ben i næsen. Da nuværende værtinde Tanja Hollerup overtog HUNDESTED KRO & HOTEL i marts 2020, var det med et stort ønske om at sætte lidt fut i den gamle kro. Tanja kommer med en kæmpe musikalsk baggrund, og selvom nogen måske - halvhjertet - forsøgte, kunne de ikke holde hende fra scenen: Det er ganske naturligt for hende at få flettet musikken ind i driften af en ældre kro.  

Tanja bliver bakket op af gode kolleger, der deler drømmen om at skabe et musiksted, hvor der er plads til kunstnerisk forskellighed og - vigtigst af alt - at folk har råd til at høre livemusik. Sammen satser de på at skabe et sted, hvor kunstnerne synes, det er hyggeligt at optræde, og hvor publikum føler sig som noget særligt. 

Visionen er at være tro mod den gamle kro og udnytte atmosfæren i den hyggelige sal til at gøre hvert show til noget særligt.

"Det bliver aldrig fanzy panzy, vi er en gammel kro og vi vil ikke foregive at være noget andet", som Tanja så ærligt udtrykker det. 

Mad, musik og madras

Helt i tråd med Tanjas indstilling til at gøre alt så enkelt og tilgængeligt som muligt, er også det nye slogan 'Mad, musik og madras' lige ud af landevejen - og selvfølgelig med et kroens karakteristiske glimt i øjet. Det er helt nede på jorden og uden at sætte forventningerne for højt, men selvfølgelig er det blot et sjovt udtryk for middag, koncert og overnatning. Lige præcis det, som HUNDESTED KRO & HOTEL er så gode til!

Ved koncerterne på kroen kan du som gæst købe billet med og uden spisning, og der findes også en pakke med både middag, drikkevarer, koncert og overnatning til en meget favorabel pris.

Både til koncerterne og til daglig serverer restauranten god dansk mad - og rigeligt af det - tilberedt i hotellets eget køkken. På grund af stedets hyggelige og intime atmosfære bliver publikum ofte en del af showet, og vi har hørt fra kunstnerne, at de nyder at optræde på HUNDESTED KRO & HOTEL af netop af dén grund. 

Fadeburet

... Men musikken stopper langt fra her! Lige ved siden af kroen ligger den gamle krostue - kaldet Fadeburet - og også her emmer stedet af musikinteresse. Her afholdes bl.a. 'Open Mic'-arrangementer, søndagsjam og pop up koncerter i gårdhaven.

Følg med på Fadeburets facebookside for at se, hvad der er på programmet. Og check også meget gerne HUNDESTED KRO & HOTELs virksomhedsprofil her på BEST OF Nordsjælland, så du altid kan følge med i, hvad der sker.  

Velkommen til Nordsjællands nye musikhotel!

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubble