23. september 2020

UGENS VIRKSOMHEDSPROFIL - UGE 39

Denne uges virksomhedsprofil inviterer dig til at hygge med bløde indendørs-sysler!

I midten af august måned forlod nogle af medarbejderne hos LILLE MY - STRIK & SY butikken i Birkerød for at finde ny inspiration på en messe. De kom retur med så mange nye, skønne efterårsvarer, at der nærmest ikke er plads til det hele til den skønne garn- og syoase i hjertet af Birkerød. 

I september har de fået endnu mere, heriblandt de skønneste garnkvaliteter og farver, der passer lige til sensommerens og efterårets hyggelige stunder indenfor. Som noget af det sidste nye har butikken fået det lækreste mohairgarn hjem, som passer lige til et dejligt tørklæde - måske ovenikøbet en julegaveidé. Prisen er kun kr. 125,- pr. nøgle. 

Dertil kommer, at LILLE MY - STRIK & SY også har fået rigtigt mange af de meget lækre ting fra Muud, der altsammen passer perfekt til dit strikketilbehør. 

Kort sagt: LILLE MY - STRIK & SY bugner af muligheder for at sy, strikke, hækle og hygge indendøre! 

Kom forbi og se de mange muligheder! For uanset om efterårets første måned byder på mere sol end regn: LILLE MY - STRIK & SY har noget for enhver smag!

Husk også! 

LILLE MY - STRIK & SY har en systue, hvor de forandrer og reparerer tøj. Så hvis du har en lynlås, der skal skiftes, et par bukser, der skal lægges op eller noget helt tredje, der kræver en kærlig hånd, så er du altid meget velkommen til at slå vejen forbi LILLE MY - STRIK & SY!

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubble