26. marts 2021

Vin, ost, charcuterie & delikatesser

PIBE MØLLE VIN & OST er en specialbutik, som i mange år har været kendt for sin handel med rigtigt gode oste

Osten kommer fra en række frie mejerier i hele landet. Og det venlige, erfarne personale hos PIBE MØLLE VIN & OST sikrer en personlig og uovertruffen betjening, som inkluderer både gode råd, smagsprøver på ost og pølse + en god snak med kunderne. 

Nogle af de seneste gode råd inkluderer: 

Lidt om taleggio - en norditaliensk rødkitost
Smagen er ofte relativt mild, og osten smelter perfekt. Derfor bruger italienerne selv osten i madlavning. Læg f.eks. en skive ost på en grillet bøf, kom den på små brød eller pizza, gratinér en grøntsagsret, kom den i risotto eller brug den i en salat. Indimellem kan oste få lidt blåskimmel på overfladen, men det er en helt naturlig del af ostens udvikling (og det blå på skorpen kan du blot skære fra). 

Hvis du har en rest danablu - eller en anden blåskimmelost
Så er du kun få øjeblikke fra at kunne nyde nogle skønne, små bruschetta. Læg os tpå brød og kom derefter pære, honning, valnødder og timian/ rosmarin på toppen. Bag få minutter i ovnen. Og velbekomme!

P.S.: Vidste du, at der findes to varianter af danske danablu, afhængigt af fedtindholdet? 60+ er lidt mildere i smagen end 50+, som har en mere rendyrke blåskimmelsmag. 

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubble