Advodan Hillerød

Har du brug for en dygtig advokat i Hillerød eller nærområdet? - ADVODAN er klar til at hjælpe dig!

Advokaterne hos ADVODAN Hillerød sidder klar til at hjælpe dig med kvalificeret juridisk rådgivning om netop din sag eller problemstilling. Vores tilgang er altid løsningsorienteret med øje for de juridiske, økonomiske og menneskelige faktorer, så vi opnår det optimale resultat for dig på baggrund af din retsstilling og ønsker.

ADVODAN har mange dygtige advokater på advokatkontoret i Hillerød, som også kan trække på ADVODAN’s landsdækkende netværk af 21 advokatkontorer og specialiserede advokater indenfor ethvert retsområde. Dette er med til at sikre juridisk rådgivning i topklasse og lokalkendskab.

ADVODAN Hillerød P/S rådgiver private og erhvervsdrivende om en hvilken som helst sagstype. Vores fokus er først og fremmest på kvalitet. Vi har siden 2004 arbejdet systematisk med kvalitetssikring. Vi bistår dig, når der er mest brug for det. Det kan være, når der sker store begivenheder i privatlivet eller når en virksomhed skal etableres, udvikles eller afvikles.

 

Om ADVODAN Hillerød

Vi har siden 2004 arbejdet systematisk med kvalitetssikring. Vi bistår dig, når der er mest brug for det.

Du kan få hjælp og rådgivning hos os - uanset om det gælder erhvervsretlige forhold, inkasso, køb og salg af bolig eller arv og testamente. Vi kender dine lokale udfordringer, og vores rådgivning tager afsæt i din hverdag og dit behov.

Vi har en mission om at yde rådgivning på et højt kvalitetsniveau, som altid er til din fulde tilfredshed.

Vores ambition er, at du som kunde skal være så tilfreds med vores rådgivning, at du uden reservation vil anbefale os til familie, venner og bekendte. Vi efterprøver jævnligt vores kvalitetsmål med kundetilfredshedsundersøgelser. Foreløbig har vi ikke en eneste gang konstateret andet end, at vores kvalitetsmål opfyldes.

Gå til hjemmeside


Følg med på Facebook

bubble