AG-Tex

Velkommen til AG-Tex

 Vi er flyttet til nye lokaler på

Københavnsvej 19, 3400 Hillerød

Besøg butikken eller bestil en gardinbus. 
 (48262515 el. agtex@mail.dk)

Gardiner

Når det gælder indretning er gardiner en væsentlig del af indtrykket. Det er derfor vigtigt at gøre det helt rigtige valg af kvalitet & design, når du vælger dine nye gardiner

Gardinstof

Vi kan tilbyde et stort udvalg af gardinstoffer bla. fra: Designers Guild, Sanderson, JAB, Andreas Hansen, Pagunette, Johan van den Acker, Kvadrat, Prestigious Textiles, Harlequin.

Liftgardiner

Vi forarbejder liftgardiner i alle vores tekstiler efter dine mål & ønsker.

Panelgardiner

Panelgardiner er en enkel måde at bruge gardinstoffet på. Her på siden kan du finde inspiration & fornyelse til dit hjem.

ag-tex/gardin-billede.jpg

Fortræksgardiner

Der er mange muligheder for syning af gardiner, både flere typer rynkebånd & forskellige lægtyper, samt forskellige former for kapper & draperinger.

Gardinstænger

Et stort udvalg af gardinstænger. Dekorationsstænger kan sætte prikken over i’et når stængerne, skal bidrage til dekorationen. Funktionsstænger. Funktionelle gardinstænger el. glideskinner findes også i mange typer & farver. Vi skære & bukker stængerne så de passer til dine vinduer. En bue i enderne af glideskinnerne, giver gardinerne en fin afslutning.

Solafskærmning

AG-Tex kan tilbyde flere former for solafskærmning. Vi forhandler bla. Stila, Luxaflex, JAB, Andreas Hansen, Velux.

Persienne 

Lette aluminiumspersienner i et utal af farver & hovedsalig 3 lamelbreder 25mm., 35mm., & 50mm. Træpersienner findes i flere kvaliteter & i kombi mellem aluminium & træ.

Plisségardiner

Lette plisséer i et utal af farver & kvaliteter. Enkelt plisséerne med gennemgående snore & Duette plisséerne uden synlige snore. Plisséer er de mest varierende solafskærmningsprodukt, hør os om alle de mange muligheder bla. velegnet til  vinduer med skråtop. Cordless plisséer betjenes uden snore, reguleres blot ved at trække eller skubbe underlisten. SmartCord løsningen, hvor snorene ikke blive ”lange” når gardinet trækkes op.

Rullegardiner

Rullegardiner er den enklestesolafskærmningsløsning. Vi anbefaler kædebetjening på dine rullegardiner. Afslutning med tunge eller lige kant.

Duo-Roller

Duo-Roller er rullegardinets udfordrer. Med Duo-Roller kan du justerer lysindfaldet ved at forskyde de to lag lærred.

Lamel.

En elegant & stilren gardinløsning. Velegnet til store vinduespartier, samt vinduer med skråtop.

Insektnet

Vores insektnet bidrager til et godt indeklima, hvor udluftning uden insekter invasion af insekter er muligt.

Mørklægning.

Skal alt lys lukkes ude, kan mørklægning opnået med mange løsninger, bla. med stof, rullegardiner & plisséer.

Markiser. 

Overvejer I en markise, er det en rigtig god idé af  få besøg af en gardinbus, så I kan få råd og vejledning,  i jeres eget hjem. Der er rigtig mange faldgruber i netop markise valg.

Terrassemarkise.

Forlæng sommeren med en terrassemarkise, igen er der mange muligheder bla. kan I tilvælge kassette på markisen, som forlænger holdbarheden.

Faldarmsmarkise

Stop solen inden den når vinduet. Vælg med eller uden motor.

Pergulamarkise

Stop solen & varmen inden den kommer ind i havestuen. Pergulamarkisen med et parallelt glidersystem beregnet til udestuer og overdækninger af glastag. Kan skydes op til 125cm. frem foran udestuen og hermed forhindre solindfald fra de lodrette vinduer.

ag-tex/markisebillede.jpg

Screen

Udvendig Rullegardiner. Stop solen & varmen inden den rammer ruden. Effektiv varmeafvisning med & uden motor styring.

Bad

Lækre håndklæder fra b.la. Cawö.

Badeforhæng.

 Vi tilbyder færdige badeforhæng, samt syr både  badeforhæng & gardiner til dit badeværelse, evt. i samme stof, også her kan Liftgardiner være en løsning.
Bademåtter. Skønne bademåtter i mange kvaliteter & størrelser.

Møbelstof

Stort udvalg af møbelstof bla. fra Kvadrat, Designers Guild, Danish Art Weaving, Sanderson, Harlequin, Romo.

Gardinbussen

FÅ BESØG AF GARDINBUSSEN

Luk mulighederne ind i dit hjem – bestil en gardinbus. Se mulighederne i de rigtige omgivelser, nemlig i dit hjem. Vi kan tilbydes at vores gardinkonsulent kommer hjem til dig med et stort udvalg af gardinstofprøver & solafskærmningsløsninger, så du kan se alle mulighederne i det rigtige miljø. Dette betyder at du springer en vis usikkerhed over med hensyn til hvilke farver & materialer der skal bruges.

Bestil Gardinbussen her KLIK HER

ag-tex/gardinbussen.jpg

 


Følg med på Facebook

bubblemedia