AG-TEX

Velkommen til AG-TEX - din superhyggelige gardin- og boligtekstil butik i Hillerød

Det servicemindede personale hjælper med alt inden for solafskærmning og bløde boligtekstiler, skønne dundyner og puder + mange varianter inden for lækre håndklæder, fine sæbedispensere og andet badeværelsesudstyr, inkl. bademåtter. Og det er uanset, om du ønsker hjælp til indretning af dit private hjem, eller du leder efter assistance til indretning af kontorlokaler eller andet. 

Hos AG-TEX i Hillerød er du altid velkommen til at kigge inden for eller ringe efter gardinbussen på T: +45 4826 2515 for et uforpligtende besøg, for når det handler om alt i gardiner og andre boligtekstiler, er AG-TEX din lokale ekspert. 

Gardiner

Når det gælder indretning, er gardiner en væsentlig del af indtrykket. Det er derfor vigtigt at gøre det helt rigtige valg af både kvalitet og design, når du vælger dine nye gardiner.

Gardinstof

AG-TEX tilbyder et stort udvalg af gardinstoffer fra bl.a. Designers Guild, Sanderson, JAB, Andreas Hansen, Pagunette, Johan van den Acker, Kvadrat, Prestigious Textiles og Harlequin. 

Lift- og panelgardiner

AG-TEX forarbejder også liftgardiner i samtlige af butikkens tekstiler - helt efter dine mål og ønsker. Er du mere til panelgardiner, som er en smuk og enkel måde at bruge gardinstoffet, kan du finde masser af inspiration til fornyelse a dit hjem hos netop AG-TEX. 

Fortræksgardiner

Der er mange muligheder for syning af gardiner - både i forhold til forskellige typer rynkebånd og lægtyper, og hvad angår kapper og draperinger. Du får professionel vejledning i det hele hos AG-TEX, så I sammen kan finde ud af, hvad der vil være flottest til netop dit behov. 

Plisségardiner

Hos AG-TEX finder du lette plisséer i et væld af farver og kvaliteter. Enkelt-plisséerne med gennemgående snore og Duette-plisséerne uden synlige snore. Plisséer er et af de mest varierede solafskærmningsprodukter, og du kan få indgående svar på dine spørgsmål hos AG-TEX, inkl. information om de mange muligheder, der bl.a. gør denne type gardiner særdeles velegnet til vinduer med skråtop. Cordless plisséer betjenes uden snore og reguleres blot ved at trække eller skubbe underlisten, mens SmartCord er løsningen, hvor snorene ikke bliver 'lange', når gardinet trækkes op.

Rullegardiner, duo-roller og lamelgardiner

Rullegardiner er den enkleste solafskærmningsløsning. AG-TEX anbefaler kædebetjening på dine rullegardiner og viser dig muligheden for at afslutte med tunge eller lige kant. Duo-rollers er rullegardinets udfordrer. Med duo-roller kan du justere lysindfaldet ved at forskyde de to lag lærred. Lamelgardinerne er en elegant og stilren gardinløsning. Den er velegnet til store vinduespartier + vinduer med skråtop.  

Gardinstænger

Også inden for kategorien gardinstænger findes der et stort udvalg. Dekorationsstænger kan sætte prikken over i'et, mens de mere funktionelle gardinstænger eller glideskinner også findes i flere typer og farver. AG-TEX både skærer og bukker stængerne, så de passer helt perfekt til dine vinduer, og f.eks. giver en bue i enderne af glideskinnerne en meget fin afslutning. 

Mange øvrige løsninger

Udover ovennævnte gardintyper og -løsninger tilbyder AG-TEX flere former for solafskærmning, aluminiums- og træpersienner, insektnet og mørklægning. 

Markiser

Overvejer du en markise, er det en rigtigt god idé af  få besøg af en gardinbus, så du kan få råd og vejledning i jeres eget hjem. Der er nemlig en del faldgruber, når det handler om netop valg af markise - ligesom der også er mange forskellige muligheder, herunder:

.  En terrassemarkise, der forlænger sommeren - og hvor et tilvalg af markisekassette forlænger holdbarheden
.  En faldarmsmarkise, der stopper solen, inden den når vinduet - og hvor du kan vælge med eller uden motor
.  En pergulamarkise, der stopper både sol og varme, inden begge dele når havestuen. Pergulamarkisen med et parallelt glidersystem er beregnet til udestuer og overdækninger af glastag. De kan skydes op til 125 cm frem foran udestuen og dermed forhindre solindfald fra lodrette vinduer. 

Alt til bad + sove- og børneværelset

Hos AG-TEX finder du lækre håndklæder, badeforhæng og -måtte, dyner, puder og rullemadrasser (også til børn) + de lækreste kvaliteter inden for sengelinned, lagner, sengetæpper og møbelstof. 

Kort sagt: Luk mulighederne ind i dit hjem! - f.eks. med et besøg af gardinbussen

Giv dig selv muligheden for at se alt i de rigtige omgivelser, nemlig i dit eget hjem. AG-TEX tilbyder, at deres egen  gardinkonsulent kommer hjem til dig med et stort udvalg af gardinstofprøver og solafskærmningsløsninger, så du kan se alle mulighederne i det helt rigtige miljø. Dette betyder, at du springer usikkerheden over, når du skal vælge hvilke  farver og materialer, der skal bruges.

Åbningstiderne er

Mandag - onsdag
Åben efter aftale

Torsdag og fredag
Kl. 10:00 - 18:00

Lørdag 
Kl. 10:00 - 14:00

Søndag lukket.


Følg med på Facebook

bubble